3 ÇOCUĞA CİNSEL TACİZDE BULUNAN ZANLI İTİRAF ETTİ!

3 ÇOCUĞA CİNSEL TACİZDE BULUNAN ZANLI İTİRAF ETTİ!

ABONE OL
Ocak 15, 2022 10:37
3 ÇOCUĞA CİNSEL TACİZDE BULUNAN ZANLI İTİRAF ETTİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Suruç ilçesinde bir aile çocuklarının cinsel tacize uğradığı iddiasıyla şikayette bulundu. Şikayet üzerine soruşturma başlatan polis, 2 küçük çocuğun daha cinsel tacize maruz kaldığı bilgisine ulaştı.

FARKLI TARİHLERDE 3 ÇOCUĞA TACİZDE BULUNMUŞ

Olayların meydana geldiği bölgelerdeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, geçen yıl aralık ayı ile bu yılın ilk günlerinde, 3 çocuğa cinsel tacizde bulunulduğunu belirledi.

1 ÇOCUK BABASI ŞÜPHELİ SORGUDA SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Polis, taciz şüphelisinin Suriye uyruklu Enver İsmail olduğunu tespit etti. Adresine düzenlenen operasyonla gözaltına alınan 1 çocuk babası şüpheli, sorgusunda suçunu itiraf etti. Enver İsmail, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine kondu. Tacize uğrayan çocuklara ise psikolojik destek verildiği belirtildi. Sevgilisine ulaşamayan şahıs, intihar girişiminde bulundu Omuz atma tartışmasında kan aktı! Döve döve metrelerce sürüklediği genci silahla vurdu
Demirören Haber Ajansı – Son Dakika Haberleri

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.