DOLAR

32,3801

0.18%
EURO

35,1159

-0.01%
ALTIN(gr)

2.325,61

0,28%
BİST 100

%
ADANALI ÇİFTÇİ SABAH KALKTIĞINDA ŞOK OLDU

ADANALI ÇİFTÇİ SABAH KALKTIĞINDA ŞOK OLDU

ABONE OL
Ocak 24, 2022 12:22
ADANALI ÇİFTÇİ SABAH KALKTIĞINDA ŞOK OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KOZAN, ADANA (İHA) – Adana’nın Kozan ilçesine bağlı Acarmantaş mahallesinde ejder meyvesi üretimi yapan Mustafa Akçoban’ın ejder meyvesi bahçesi ilçede yaşanan don olayından etkilendi. Adanalı çiftçi, sabah bahçesine geldiğinde gördüğü manzara karşısında şaşırıp kaldı. MUHABİR GİBİ ANLATTIİlçede dün akşam yaşanan don olayında Mustafa Akçoban’ın ektiği ejder meyveleri donarak dallarında buz sarkıtları oluştu. Bahçede gece tedbir almasına karşın sabah bahçesine geldiğinde ürünlerinde buz sarkıtlarını gören Mustafa Akçoban, yaşadıklarını muhabir gibi buz sarkıtından yaptığı mikrofon ile aktarmaya başladı.

“UZAYLILAR GELMİŞ SANIRIM”

Ejder meyveleri arasında cep telefonu ile çekim yapan Mustafa Akçoban buzul çağında gibiyiz diyerek “Sevgili seyirciler Acarmantaş köyündeyiz. Dün gece yaşanan ‘don’ olayından sonra bahçemizi ziyaret edelim dedik. Sabah geldik. Bir milyon önce buzul çağında olduğumuzu gördük. Şu anda ejder meyvesi bahçesi içindeyiz. . Gördüklerimize inanamadık. 1 metre, 45 santimetre sarkıtları oluşmuş. Sanırım bu dünyaya ait değil sanırım. Burası dünyaya ait değil. Uzaylılar gelmiş sanırım” dediği anlar an ve an kaydedildi.

İhlas Haber Ajansı – Ekonomi Haberleri Kozan, Yaşam, Ekonomi, Haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.