ALİŞAN’ A YUKARDAN TALİMAT GELDİĞİ İÇİN BUSE İLE BARIŞTI

ALİŞAN’ A YUKARDAN TALİMAT GELDİĞİ İÇİN BUSE İLE BARIŞTI

ABONE OL
Şubat 28, 2022 20:06
ALİŞAN’ A YUKARDAN TALİMAT GELDİĞİ İÇİN BUSE İLE BARIŞTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ALSANA HABER programının moderatörü Seyhan Soylu, her programında yaptığı yorumlarla gündem yaratmaya devam ediyor. Yorumcu koltuğunda bugün Nihat Doğan, Nurcan Sabur, Özlem Uçar, Bahar Candan ve Moda Tasarımcısı Hüseyin Küçük vardı.

 

SEYHAN SOYLU YİNE YANILMADI

Geçtiğimiz haftalarda Alişan ve Buse Varol çiftinin küçük kızları için ayrı ayrı doğum günü kutlaması yapıp, paylaşımlarında birbirlerine yer vermemesi magazin dünyasında uzun bir süre “Alişan ve Buse Varol ayrılıyorlar” tartışmalarına neden olmuştu. Seyhan Soylu’ da programında çiftin evlilikleri hakkında önemli açıklamalar yapmış ve “Alişan’ ın annesi Suzan hanım duruma el koydu ve Alişan ile Buse ayrılmayacaklar” demişti. Her dediği doğru çıkan Seyhan Soylu yine yanılmadı. Alişan ve Buse çifti sosyal medya hesabından paylaştıkları fotoğrafla evliliklerine devam ettikleri mesajını verdiler.

ALSANA HABER masasında bu konuyla ilgili ilk yorum Nihat Doğan’dan geldi. Doğan; “Alişan ve Buse arasındaki kriz en son nereye evrildi derken bugün meselenin tatlıya bağlandığı ile ilgili bir fotoğraf paylaştılar” derken Seyhan Soylu; “Bu olayın böyle olacağını ilk kim söyledi?” diye sordu. Özlem Uçar ve Nihat Doğan; “İlk sen söyledin” diyerek doğruladılar.

ALİŞAN VE BUSE’Yİ SUZAN HANIM BARIŞTIRDI

Seyhan Soylu bir bomba daha patlatayım diyerek “Kimin barıştırdığını biliyorum dedi. Size son dakika bombası söyleyeyim. Türkiye’ deki bütün magazinciler ayrılacak dedi. Bende araya biri girecek ve barışacaklar dedim. Bakın, Suzan Hanım Alişan’ ı karşısına alıyor. Ve ‘Benim diğer evladım öldü. Senin de sorumlulukların çok fazla. Buse’yi bu ara ihmal ederek biraz incitmiş de olabilirsin. Yaşı küçük. Hepimiz hatalar yaptık. Bir yuva dağıldı. Siz de yuvanızı dağıtmayın. Evliliğinize bir şans daha verin’ diyor. Gelinini de çağırarak onları barıştırıyor.” diye açıklama yaptı.

NURCAN SABUR”PROGRAMIN DEVAM ETMESİ BU EVLİLİĞE BAĞLI”

Magazin Gazetecisi Nurcan Sabur ise “Ben bu açıklamanın bir tık üstüne çıkarak bir bilgi daha vereyim” diyerek söz aldı. Sabur; “Alişan şu an da TRT de program yapıyor ve TRT de program yapan insanların yönetim ve daha üstü, bakın daha üstü diyorum özellikle evlilik konusunda çok hassaslar. Alişan’ ın yeni yapımcısı şu an da Polat Yağcı. Polat aracılığıyla yukardan talimat geliyor. Yani Saray’ dan haber geliyor. ‘Bu evlilik bu program sürdüğü müddetçe bitmeyecek’ diyorlar. Şu an yaşanan programın devam etmesi için Alişan evliliğini devam ettirmek zorunda. Çünkü TRT’ de sansasyon yaratan kişileri istemiyorlar. Arada program olduğu için evlilik devam ediyor.” diyerek bu olaya yeni bir iddia ile başka bir yön verdi.

Özlem Uçar ise “Bu evlilik sürmeyecek diyorum. Bir kere bir insandan soğursanız, bir şeyler kopmaya başladıysa bunun devamı gelmez. İstediği kadar araya büyükler girsin. Program bitince evlilik de biter diye düşünüyorum” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.