ALİŞAN VE BUSE VAROL’ UN EVLİLİĞİNİ EMİNE ERDOĞAN KURTARDI

ALİŞAN VE BUSE VAROL’ UN EVLİLİĞİNİ EMİNE ERDOĞAN KURTARDI

ABONE OL
Mart 15, 2022 07:25
ALİŞAN VE BUSE VAROL’ UN EVLİLİĞİNİ EMİNE ERDOĞAN KURTARDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz haftalarda Alişan ve Buse Varol çiftinin evliliklerinin üstünde dolaşan karabulutlar ve boşandı boşanıyorlar iddiaları vardı. AL SANA HABER Masasında da bu konu epey tartışılmıştı. Şimdiye kadar her dediği doğru çıkan Seyhan Soylu “Alişan ve Buse boşanmayacak. Araya Alişan’ ın annesi girecek ve barışacaklar” demişti.

Bugün Alişan’ ın annesi Suzan Hanım’ ın gelinleri Buse Varol’ u affetmediği haberleri üzerine yine masaya yatırılan bu konu da ilk yorumu gazeteci Hakan Solaker yaptı. Solaker gelinine tavrını sürdüren Alişan’ ın annesini eleştirdi; “Bir kere o evliliğe üçüncü şahıslar anneler babalar dahil karışamazlar. İki çocuk sahibi bir karı koca. O evde artık hayat sürüyorlar. En büyük tehlike de hayat arkadaşıyla barışmasına kırılmak kadar kötü bir şey yoktur. O zaman derler ki bu işin baş mimarı anne derler” dedi

Nurcan Sabur ise; “İstediği kadar kendini yırtsın annenin burada hiçbir etkisi olmayacak. Alişan’ a yukarıdan talimat geldi. Alişan TRT’ de program yaptığı için yukarıdan gelen emirle barıştılar” dedi ve zamanında Gülben Ergen’in de TRT’de çalıştığı için Erhan Çelik’le neredeyse talimat üzerine evlendiklerini hatırlattı… Bunun üzerine Nihat Doğan “O zaman Alişan para için annesine mi sırt çevirdi?” yorumunda bulununca Seyhan Soylu Nurcan Sabur’ un dediklerini yineleyerek; “Sayın Emine Erdoğan Alişan’ ı da sevdiği için araya girerek Buse ile barışmasını istedi. Bu evliliği kurtarın çocuklar, gözden geçirin demiş.

İkincisi Suzan hanım’ ın oğlu rahmete kavuştu. Selçuk ölmemiş olsaydı bu evliliğe karşı çıkardı çünkü Buse sert ve sivri dilli biri. Ama Alişan yeğenlerine yoğunlaşınca ve Buse de biraz alınmış olabilir tecrübesizliğinden dolayı. Alişan evlenene kadar annesinden harçlık alan bir çocuktu.” Dedi

Nihat Doğan ise; “Ben diş macununun kabından çıktığına inanıyorum. Bu saatten sonra da dikiş tutacağına da inanmıyorum. Yarın öbür gün bunlar nasıl birbirinin yüzüne bakacaklar kayınvalidesiyle? Suzan anne dominant bir karakter. Alişan’ ın kariyeriyle ilgili de çok önemli bir figür burada. Alişan bugün bulunduğu yeri karısına veya babasına borçlu değil annesine borçlu.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.