Angelina Jolie ile Brad Pitt’in kızları Shiloh sosyal medyada gündem oldu
  • ALSANA HABER
  • Magazin
  • Angelina Jolie ile Brad Pitt’in kızları Shiloh sosyal medyada gündem oldu

Angelina Jolie ile Brad Pitt’in kızları Shiloh sosyal medyada gündem oldu

ABONE OL
Kasım 17, 2021 13:00
Angelina Jolie ile Brad Pitt’in kızları Shiloh sosyal medyada gündem oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oscar ödüllü oyuncu Angelina Jolie (46), geçen hafta başrolünde yer aldığı yeni filmi ‘Eternals’ın İtalya’nın başkenti Roma’da, 2021 Roma Film Festivali kapsamında yapılan galasına kızları Shiloh (15) ve Zahara (16) ile birlikte katılmıştı.

Kırmızı halı için siyah elbisesini spor ayakkabılarıyla kombinleyen Shiloh, uzun saçlarını da arkadan toplamıştı. Dudakları yüzünden annesi Angelina Jolie’ye, gülüşü ve yüz hatları nedeniyle babası Brad Pitt’e benzetilen Shiloh, galada en çok dikkat çeken isimlerden biri oldu.

‘KİME BENZİYOR?’
Sosyal medya platformlarında milyonlarca kişi de onun annesinin kızı mı yoksa babasının kızı mı olduğunu konuştu. Shiloh Jolie Pitt’i bir grup takipçi annesine, bazıları ise babası Pitt’e benzetti. Hatta bazı sosyal medya kullanıcıları da onun hem annesinin hem babasının en kusursuz genlerini aldığı görüşünü savundu.

Jolie Pitt için “Brad Pitt’in fotoğrafıyla birlikte bakınca babasına, Angelina Jolie’nin yanında durduğunda ise annesine benziyor” yorumları yapıldı.

‘TERS GİDEN BİR ŞEY OLMAZ’
Bir sosyal medya kullanıcısı Twitter hesabından Shiloh’un hem annesinden hem de babasından bazı özellikleri aldığı görüşünü bildirdi. Bu kişiye göre; “Anne ve babanız Angelina Jolie ile Brad Pitt olduğunda en iyisi ortaya çıkar, yani görüntünüzde ters giden bir şey olamaz.” Bazı takipçilere göre; Shiloh, gülmediği zaman annesine, güldüğü zaman da babasına çok benziyor.

Kime benzediği konusunda yorum yapan birçok kişiye göre; Shiloh Jolie Pitt’in yüzünün üst kısmı Brad Pitt’e alt kısmı, özellikle de dudakları annesi Angelina Jolie’ye benziyor.

Ayrıca Shiloh’nun “müthiş bir genetik mirasa sahip olduğunu” savunuldu.

İLK KEZ ELBİSE GİYDİ
Öte yandan küçüklüğünden beri hep erkek kıyafetleri giymeyi tercih eden Shiloh Jolie Pitt, son dönemde annesiyle birlikte katıldığı kırmızı halı etkinliklerinde elbise ile boy göstermişti.

FOTOĞRAFLAR: BACKGRID USA/ SPLASH NEWS

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.