AŞKA GELEN OYUNCU SEVGİLİSİNİ ÖPÜCÜKLERE BOĞDU

AŞKA GELEN OYUNCU SEVGİLİSİNİ ÖPÜCÜKLERE BOĞDU

ABONE OL
Aralık 28, 2021 14:00
AŞKA GELEN OYUNCU SEVGİLİSİNİ ÖPÜCÜKLERE BOĞDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Basketbolcu Muhammed Mustafa Baygül ile aşk yaşayan Burcu Binici, sevgilisini öpücüklere boğdu

 

Oyuncu Burcu Binici, bir süredir aşk yaşadığı basketbolcu Muhammed Mustafa Baygül ile Bebek’te görüntülendi. Yemek yiyen ikili, vedalaşırken birbirini öpücüklere boğdu.

Uzun bir süredir ekranlarda olmayan başarılı oyuncu Burcu Binici, gönlünü basketbolcu Muhammed Mustafa Baygül’e kaptırdı. Kendisinden 6 yaş küçük olan basketbolcuyla oyuncu, sevgilisiyle Bebek’te objektiflere takıldı.

ÖPMELERE DOYAMADILAR

35 yaşındaki Burcu Binici ile 29 yaşındaki basketbolcu Muhammet Mustafa Baygül‘ün birkaç haftadır beraber olduğu öğrenildi. Bebek‘te romantik bir yemek yiyen ikili, mekandan çıktıktan sonra taksi beklemeye başladı. Ayrı ayrı araçlarla uzaklaşmaya hazırlanan ikili, vedalaşırken de birbirini öpücüklere boğdu.

BURCU BİNİCİ KİMDİR?

06 Haziran 1986 tarihinde dünyaya gelen Burcu Binici, bir müddet doğduğu yer olan Erzurum’da büyümüştür. Babasının işi dolayısıyla farklı şehirlerde yaşamak zorunda kalan Burcu, aslen Rize Hemşin‘lidir. Devlet Su İşleri’nde memur olarak görev yapan babasıyla birlikte Aydın’a geçen Burcu Binici, ilk,orta ve lise öğrenimini burada tamamlamıştır. Çok küçük yaşlarda dansa ve müziğe merak salan ünlü isim, şan eğitimi almıştır ve davul ile nagarada çalabilmektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.