Ataşehir’de samuray kılıcıyla öldürülen kadın eğitim için Ankara’dan gelmiş
  • ALSANA HABER
  • Gündem
  • Ataşehir’de samuray kılıcıyla öldürülen kadın eğitim için Ankara’dan gelmiş

Ataşehir’de samuray kılıcıyla öldürülen kadın eğitim için Ankara’dan gelmiş

ABONE OL
Kasım 16, 2021 10:36
Ataşehir’de samuray kılıcıyla öldürülen kadın eğitim için Ankara’dan gelmiş
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, dün akşam saat 19.00 sıralarında Barbaros Mahallesi Karanfil sokakta gerçekleşti. Lüks sitede tek başına yaşayan Göktuğ B., sokakta karşılaştığı Başak Cengiz’e (28) samuray kılıcıyla saldırarak ağır yaraladı. Saldırı sonrası, ağır yaralanan genç kadın kanlar içinde yere yığıldı. Yaralı kadın, Ataşehir’de özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Cengiz, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ZANLI YAKALANDI

Cinayet zanlısı Göktuğ B. ise Ataşehir Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen zanlı, Ataşehir Örnek Polis Merkezi’ne getirildi. Zanlı daha sonra sorgulanmak üzere Gayrettepe Asayiş Şube’ye götürüldü. Hayatını kaybeden Başak Cengiz’in cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

EĞİTİM İÇİN ANKARA’DAN GELDİ

Başak Cengiz’in mimar ve nişanlı olduğu, bir aylık eğitim için Ankara’dan geldiği öğrenildi.  Olayı göre bir site sakini “Ben karşıda oturuyorum. Arabalarla ilgili bir konu var zannettim. Sokakta elindeki kılıçla kadına saldırmış. Burada katletmiş. Daha sonra polis, ambulans geldi. Kadıncağız kanlar içinde yerde yatıyordu. Geldiler, götürdüler” diye konuştu. Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.