AYŞE HATUN ÖNAL KENDİSİNİ EVE KAPATTI!

AYŞE HATUN ÖNAL KENDİSİNİ EVE KAPATTI!

ABONE OL
Aralık 29, 2021 13:15
AYŞE HATUN ÖNAL KENDİSİNİ EVE KAPATTI!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anne ve babasının ölümünü kaldıramayan ünlü manken Ayşe Hatun Önal, kendisini eve kapattı

Babası Remzi Önal’ın ardından annesi Şengül Önal’ı kaybeden şarkıcı Ayşe Hatun Önal, inzivaya çekildi. Depresyona girdiği ileri sürülen şarkıcı, evinden dışarı çıkmıyor.

Podyumdaki başarısıyla fırtınalar estiren ve sonrasında şarkıcılık yapmaya başlayan Ayşe Hatun Önal, önce babası Remzi Önal’ı, ardından annesi Şengül Önal’ı beyin kanaması nedeniyle kaybetti. Peş peşe aldığı ölüm haberleriyle yıkılan şarkıcı, ortalardan kayboldu.

KAPI DIŞARI ÇIKMIYOR

Herkesle irtibatı kesen Önal, kendisini eve kapattı. Anne ve babasını kaybettikten sonra yaşadığı acıları kaldıramayan şarkıcının depresyona girdiği ileri sürüldü. Önal, aylardır evden kapı dışarı çıkmadığı gibi kimseyle görüşmüyor ve kimsenin telefonunu da açmıyormuş. Şarkıcının menajerinin telefonlarını bile açmadığı konuşulanlar arasında.

AYŞE HATUN ÖNAL KİMDİR?

Ayşe Hatun Önal (d. 29 Temmuz 1978, Adana), Türk şarkıcı ve eski manken. 1999’da Miss Turkey’de Türkiye Güzeli seçilerek mankenliğe başladı. Uzun yıllar mankenlik ve sunuculuk yaptıktan sonra şarkıcılığa başladı. 2003’te yayımladığı Sonunda EP’sinde yer alan “Çeksene Elini” şarkısıyla tanındı. 2008’de ilk albümü Sustuysam‘ı yayımlayarak çeşitli ödüller elde etti. Albümdeki “Kalbe Ben” şarkısı Billboard Türkçe Top 20’de dokuz numaraya kadar ilerledi. 2014’te “Çak Bir Selam” ve 2015’te “Güm Güm” single’ları Türkiye’de hit olarak listelerde üst sıralara yükseldi. Bu hitler daha sonradan 2017 çıkışlı ikinci stüdyo albümü Selam Dengesiz‘de de yer aldı. Şarkılarını elektronik müzik altyapılarını kullanarak hazırlayan Ayşe Hatun Önal, pek çok şarkısının sözlerini kendisi yazıp besteledi.Bugüne kadar çeşitli ödül ve adaylıklar elde etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.