BAHAR CANDAN‘ A BAKAN LÜTFÜ ELVAN ŞAKASI

BAHAR CANDAN‘ A BAKAN LÜTFÜ ELVAN ŞAKASI

ABONE OL
Kasım 9, 2021 13:28
BAHAR CANDAN‘ A BAKAN LÜTFÜ ELVAN ŞAKASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Flash TV’de Yayınladığı ilk günden beri sosyal medyada tt olan ‘’Al Sana Haber ‘’ programı yine gündeme damga vuracak bir yayın yaptı.

Seyhan Soylu moderatörlünde Ebru Polat, Bahar Candan, Tuba Ekinci ve Nihat Doğan’ın yorumculuğunda Flash Tv ekranlarında yayınlanan program 8 Kasım tarihinde yine sosyal medyada trend oldu. Daha önceki yayınlarda ekonomi ile ilgili yorum yapan Bahar Candan programa ekonomi Bakanı Lütfü Elvan’ın katıldığını duyunca şaşkınlığını gizleyemedi.

Seyhan Soylu Bahar Candan’ın ekranda günlerdir ekonomi dersi vermesiyle ilgili canlı yayında trolledi. Soylu ; Baharcığım Maliye Bakanımız Sn Lütfü Elvan senin dolar ve ekonomimizle ilgili vermiş olduğun öngörülerden dolayı çok beğenmiş ve bize canlı yayında bağlanacak. ‘’ dedi.

Seyhan Soylu Bahar Candan’ı programın diğer yorumcuları ile birlikte canlı yayında Bakan Elvan’ın telefon ile bağlanacaklarını ikna ettiler.

BAHAR CANDAN BAKANDAN GÖREV İSTEDİ !

Telefonun gerçek olduğunu düşünen ünlü fenomen canlı yayında karşısında konuştuğu kişinin Bakanı seslendiren tiyatro sanatçısı Tolga Öz olduğundan habersiz Elvan’a methiyeler düzerek Türk ekonomine katkıda bulunmak için görev talep etti. Tiyatrocu Tolga Öz’de canlı yayında Bakan Elvan olarak Bahar Candan ‘a görev sözü verdi. Daha sonra trollediğini anlayan ünlü fenomen bozountuya vermemeye çalıştı..  Programın medaratörü Seyhan Soylu Maliye Bakanından Sn Lütfü Elvan’nın hoşgörüsüne sığınarak özür diledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.