BAHAR CANDAN AL SANA HABER’DEN KOVULDU

BAHAR CANDAN AL SANA HABER’DEN KOVULDU

ABONE OL
Mart 22, 2022 18:19
BAHAR CANDAN AL SANA HABER’DEN KOVULDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Al SANA HABER’de bugün yaşanan gerginlik diğerlerini sollayacak cinsten. Masalar devrildi, yayına ara verildi. Seyhan Soylu sabrının sonuna geldi. Program başladığından beri Bahar Candan’ın ciddiyetsiz davranışları yüzünden zor anlar yaşayan ama yine de sabreden  Seyhan Soylu bugünkü AL SANA HABER canlı yayınında artık yaşadığı strese dayanamayarak masayı devirdi.

Sakin başlayan programda yayına bağlanan Sacit Aslan programın daha iyi yerlere gelmesi için tavsiyelerde bulundu.Sacit Aslan, “ O masada olan herkes bu programdan para kazanıyor. Kimse Seyhan’ın kara kaşı kara gözü için gelmiyor. Orada profesyonel bir iş yapılıyor. Programın bütün yorumcuları, orası bir televizyon programı olmasa da tıpkı bir televizyon programıymış gibi ciddi bir akış sağlamak mecburiyetinde. Şartlar ne olursa olsun herkes akışa uymak zorunda. Kimse yanlış anlamasın ama ben eğer insanlar para kazansın diye , bu ekonomik koşullarda her ay 300 bin liralık bir rakamı riske ediyorsam, orada bulunan herkes benim abdest aldığım yerde namaz kılmalı “ dedi.

Seyhan Soylu bu sırada Sacit Aslan’ı dinlemeyip telefonuyla ilgilenen Bahar Candan’a dönerek,” Şu an da bile ciddiyetsizlik yaparak anlatılanları dinlemiyorsun.Sacit Abi, senin programa geç kalmalarının, bizim programı geç açmamızın , senin sürekli ortamı germenin ve diğer hatalı davranışlarının programı bitirebileceğini söylüyor.Ama sen yine dinlemiyorsun “ dedi.

Bunun üzerine söze giren Bahar Candan, “Burada herkesin 30 – 40 yıllık sanat geçmişi var.Hepsi haftada bir gün ya da iki gün geliyorlar.Onda da kaprislerinden geçilmiyor.Ben haftanın her günü geliyorum ve diğerleriyle aynı parayı alıyorum. Üç gün geç kalsam , iki gün vaktinde geliyorum.Sanki bu masada Aleyna Tilki ya da  Serenay Sarıkaya ile oturuyorum.Dün Ebru Polat yayını terk edip gitti.Bence o hatalı” dedi.

Bahar Candan’ın bu sözleri üzerine sinirleri gerilen ve tansiyonu yükselen Seyhan Soylu “Beni yine sinirlendiriyorsun. Senden dolayı programdan soğuyorum “ dedi. Bahar Candan’ın “Sanki bu masada Aleyna Tilki ya da Serenay Sarıkaya ile oturuyorum “  cümlesine karşılık ise “Örnek verdiğin isimler çocuklara kötü örnek olan ,ahlaka aykırı davranan isimler.Neden o insanları örnek gösterip masadaki yorumculara hakaret ediyorsun?” diye sordu.

Söze giren Bahar Candan “ Bence Sacit Aslan beni çok iyi anlayacaktır. Bu masada bütün yorumcular aynı parayı alıyoruz.Sacit Bey ‘Herkes ordan para alıyorsa, ciddi olmak zorunda’ dedi.Ben zaten yeterince ciddiyim” diyince  çok sinirlenen Seyhan Soylu, “Ben bu ayın sonunda programı bitiriyorum” dedi.

Aynı ciddiyetsiz tavrına devam eden Bahar Candan “Diğer yorumcular buraya korkuyla geliyor ama ben sevgiyle geliyorum..”Şu kadar para aldım ve şu kadar gün geleceğim ,geç uyudum, uçak yoktu gibi bahaneleri öne sürüyorlar.Ama ben buraya hep sevgiyle geliyorum.Diğerleri gibi olsam ben de iki gün gelirdim.Ama ben beş gün geliyorum ve bu benim tercihimdi” dedi.

Seyhan Soylu daha önce söylediklerini yineleyerek , “ Ben artık programı bitiriyorum.Bir ay ara vereceğim ve ekibi komple değiştirerek yoluma devam edeceğim “ dedi.Bunun üzerine Bahar Candan’ın annesi “ Kızımı yanlış anladınız” diyince , Seyhan Soylu “Hayır yanlış anlamadım.Bahar Candan’ın normalleşmesine imkan yok” dedi.

Bahar Candan tekrar söze girerek, “ Ben genç insanlarla çalışmıyorum. Sizin benden daha disiplinli olmanız çok normal “ diyince sabrının sonuna gelen Seyhan Soylu “ Bu program burada sona eriyor.Ben bir ay dinleneceğim. Sen, ruh hastalıkların yüzünden en sonunda bu programın bitmesine neden oldun” dedi.

Yine rahat durmayan Bahar Candan Seyhan Soylu’ya karşılık olarak “ Ben hayatım boyunca hiç hastalanmadım ve hiç ilaç kullanmadım” diyince Seyhan Soylu artık sabrının son noktasına geldi ve masayı devirdi.Stüdyo bir anda buz kesti ve yayına bir süre ara verildi.

Aradan sonra kendine gelerek programa devam eden Seyhan Soylu ” Bahar Candan artık programımızda yok. En son limitini de tamamladı ve veda etti” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.