BAHAR CANDAN BÜLENT ERSOY’UN ANTRİKOD’UNA AĞLADI

BAHAR CANDAN BÜLENT ERSOY’UN ANTRİKOD’UNA AĞLADI

ABONE OL
Kasım 17, 2021 10:45
BAHAR CANDAN BÜLENT ERSOY’UN ANTRİKOD’UNA AĞLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seyhan Soylu’nun moderatörlüğündeki Flash Tv’de yayınlanan, Ebru Polat, Nihat Doğan ve Bahar Candan’ın yorumculuk yaptığı  ‘’Al Sana Haber’e Bahar Candan’ın gözyaşları damga vurdu.

Seyhan Soylu’nun moderatörlüğünü yaptığı ‘Al Sana Haber’ yorumcularından Bahar Candan, Stüdyoya gelirken karşılaştığı simitçi çocuklarla tüm parasını paylaşmasını anlatırken ağlamaya başlayan Bahar Candan; Biz burada ekonomi konuşurken Türkiye’de senin paranı konuşuyorlar. Babam benim harçlığımı kesti ve bana para vermedi. Sokaktaki çocuklarda bana ‘’ Maden senin çok paran var, bize de ver. ‘’ deyince bende verdim. Cebimde hiç para kalmadı. Ama çocuklar Türk parası dolar karşısında değer yitirdiğinin farkına varmışlar olacak ki benden dolar istediler. Şimdi eve nasıl gideceği düşünüyorum.

DOLARIN 10 TL OLACAĞINI BİLDİĞİM İÇİN SOKAKTA ÇOÇUKLAR BENDEN DOLAR İSTİYOR

Nihat Doğan Bahar’a cebinden para çıkarıp 200 TL verdi. Bahar; ‘’ Ben bunu paylaşacağım yolda kalanlara vereceğim. ‘’ dedi

O sıra Ebru Polat; ‘’ Bahar ceketini de vermiş, Program sonrası oteline giderken üşümesin diye.

benim hırkamı verdim. ‘’

Konu nereden geldiyse Bülent Ersoy’un aşırı yemek yemesine geldi.

Nihat Doğan; ‘’ Bülent Ersoy hanım bana serzenişte bulundu. Bu aşırı zamlardan sonra Butlarda küçüldü. ‘’ dedi.

Seyhan Soylu; ‘’ Bülent hanım ile restauranta gittiğiniz zaman mutfağı kapatıyor. 7 ıstakoz, 2 Palamut, 3 Lüfer, yarım kilo hamsi, kalkan söyler ve hepsini de yer.’’

Nihat Doğan; ‘’ İki hafta önce 50 TL ‘ye aldığım but 100 Tl olmuş. Ama ebat olarak kürdan gibi diyor. Özellikle bir marka var internette bu küçücük şeyi but diye veriyorlar ‘’dedi.

Ebru Polat ; siz gerçekten But mu yoksa başka bir şey mi anlatıyorsunuz? Şaka gibi.

Seyhan Soylu; ‘’ Ebrucuğum Nihat adam et fiyatlarına zammı söylüyor. Senin aklında o işler var.’’

Nihat Doğan; ‘’ Siz gerçekten kötü kalplisiniz. Dervişin fikri neyse zikri odur ‘’

Bahar Candan; Bülent hanım antrkot sever.

Nihat Doğan ; Ben ciddi bir şey diyorum. Marketlerde, Kasaplarda ete zam geldi.

O sırada Bahar Candan sırtını Nihat Doğan’a döner ve Bülent hanım hayvanın burayı yani engüçlü yerini sever’’ diye gösterir. Buradan Nusret’e sesleniyorum. But mut değil, Butu biz yeriz Bülent hanım Antrkot yer.

Seyhan Soylu; Bülent hanım Ağzının tadını bilir.

Nihat Doğan; ‘’ Bizi ekran başında izleyenler, Gramajın küçülmesi, ebatların küçülmesi, fahiş fiyat uygulanmasını biz haber yapıyoruz diye bana söyledi, Bülent Ersoy da bu ülkenin vatandaşı değil mi? Gece saat 01:00 de Bülent Ersoy beni aradı. Şaşırdım. Acaba makaramı yapıyor yoksa gerçekten yiyecek fiyatlarına zam geldi diye mi diye düşündüm. But yerken aklına ben gelmişim. Beni aramış bu zamlar ne diye sordu?

Bahar candan o sıra ağlamaya başlar.

Bahar Candan; ‘’ e ticaret sitelerinden yemek siparişi vermeye kadar Bülent hanım düştü. Aradığını bulamıyor. ‘’

Bahar ağlarken masadaki herkes koptu.  Programa konuk olarak katılan tiyatrocu Tolga Öz ve Kahkahaların efendisi olarak bilinen ünlü tiyatrocu Yaşar Şengül’ün hunharca kahkahaları dahi Candan’ın gözyaşlarını bastırmaya yetmedi.

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.