BAHAR CANDAN NEDEN AĞLAMA KRİZİNE GİRDİ?

BAHAR CANDAN NEDEN AĞLAMA KRİZİNE GİRDİ?

ABONE OL
Mart 22, 2022 07:28
BAHAR CANDAN NEDEN AĞLAMA KRİZİNE GİRDİ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AL SANA HABER’de bugün yine yer yerinden oynadı. Ebru Polat ile Bahar Candan arasındaki gerginliğin damga vurduğu programda , sinirler gerildi ve Ebru Polat yayını terk etti.

Ebru Polat kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle Bahar Candan’a tazminat davası açmıştı.Taraflar uzlaşamayınca , canlı yayında sinirler bir anda gerildi ve yer yerinden oynadı.

Bahar Candan “Ebru Polat bana dava açmış. Ebru’ya bir teklifim var” diyince Ebru Polat, “Ben canlı yayında konuşmam şu anda suç işliyorsun” dedi. Buna karşılık Bahar, “Ben hayvanlara yardım etmek istiyorum sen buna suç diyorsun “ karşılığını verdi. Ebru Polat daha önce söylediği şeyleri yineleyerek, “Yargıya intikal etmiş konular hakkında konuşursan, suçunun üstüne suç eklenir. İyiliğin için seni uyarıyorum” dedi.

Tansiyonun iyice yükseldiği programda Seyhan Soylu lafa girerek, “Bu programa zarar veriyorsun. İnsanlardan senin adına özür dilemekten, senin hatalarını düzeltmekten sıkıldım” dedi.

Bahar ise “Buraya insanları sevdiğim için geliyorum. Ama başıma bir sürü iş geldi. Ben Ebru Polat’a ne yaptım ki gidip bana dava açıyor? Gidip kendisine çok pahalı araba alıyor. Benim 10 bin lirama mı ihtiyacı var ? Ebru da hayvanları çok sevdiği için o parayı  hayvan barınağına bağışlamak istiyorum” dedi.

Ebru Polat “ Avukatıma, program kayıtlarını alması için talimat vereceğim” diyince Bahar Candan “ Ebru Polat ile aynı masada oturmak istemiyorum” dedi ve AL SANA HABER STÜDYOSUNDA soğuk rüzgarlar esti.

Seyhan Soylu da geriklerek “ Ben kalkıyorum. Benim elektiriğimi aldığınız sürece bu program da olamayacağım” dedi.

Bahar Candan ağlama krizine girerek “ Ben rol yapmıyorum.İçimde ne varsa söylüyorum.Burda bir aileysek, ya beni tamamen içinize alın ya da göderin.Hep beraber açılışa gidiyoruz ama sonra bana dava açılıyor.Bu nasıl iş anlamadım ?” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Bu sözler üzerine iyice sinirlenen Ebru Polat yayını terk etti.

Sözlerini yine tekrarlayan Bahar Candan ” Ona dava aç, şuna dava aç..Para koparmak derdinde insanlar diyince Nihat Doğan” Bu olaylara rant olarak bakan insanlar var ama bu işlerle avukatlar ilgileniyor.Biz kendimizden vazgeçebiliriz ama avukatların kendi haklarından feragat etmesi söz konusu değil” sözleriyle karşılık verdi.

Bahar Candan’ın annesi Umut Candan ise “ Paranın ne önemi var.Kapıdan çıkar, bacadan girer. Önemli olan sağlıklı ve huzurlu olmak “dedi.Annesinin bu sözlerine sinirlenen Bahar Candan “Ne alakası var? Dışarda aç insan çok var.Onlara yardım edeyim dedim ama avukat illa bize vereceksin diyor” dedi.

Seyhan Soylu “ Sen kadına hakaret ettin.Kadın da avukatlarına talimat verdi.Ebru bana ‘Benim hayranlarım var .Eğer bana hakaret ederse izleyenlerim beni eleştirir’ dedi.10 bin lirayı da kendisi için değil avukatı için istiyor.Ebrunun 10 bin liraya ihtiyacı yok” diyerek stüdyoda ki gerginliği azalttı.

Tekrar ağlama krizine giren Bahar Candan” Bu masada ne olursa olsun hep ben günah keçisi oluyorum.Bu masada herkes kavga etti ama sadece bana dava açıldı.Benim üzerime çok geliyorsunuz.İnsanlar hayatlarının bütün stresini benden çıkarıyor.Muhtemelen davayı da kaybedeceğim ve o parayı ödeyeceğim ama haram olsun diyorum” dedi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.