BAHAR CANDAN: “SELİN CİĞERCİ’NİN ESKİ KOCASI GÖKHAN ÇIRA BİSEKSÜEL
  • ALSANA HABER
  • Magazin
  • BAHAR CANDAN: “SELİN CİĞERCİ’NİN ESKİ KOCASI GÖKHAN ÇIRA BİSEKSÜEL

BAHAR CANDAN: “SELİN CİĞERCİ’NİN ESKİ KOCASI GÖKHAN ÇIRA BİSEKSÜEL

ABONE OL
Kasım 17, 2021 10:53
BAHAR CANDAN: “SELİN CİĞERCİ’NİN ESKİ KOCASI GÖKHAN ÇIRA BİSEKSÜEL
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seyhan Soylu’nun moderatörlüğündeki Flash Tv’de yayınlanan, Ebru Polat, Nihat Doğan ve Bahar Candan’ın yorumculuk yaptığı ‘’Al Sana Haber’in  yorumcusu Bahar Candan, Selin Ciğerci’nin boşandığı eşi Gökhan Çıra hakkında şok iddialarda bulundu !

Flash Tv’de yayınlanan ‘’ Al Sana Haber ‘’ programında olaylar bitmiyor.

Gökhan Çıra’nın spor arabasıyla görüntülenmesi üzerine programın yorumcularından Bahar Candan;  “ Gökhan Çıra’nın bindiği araba ile plakası tanınıyor olabilir.  Fakat kapat camını yürü git ya yoluna bak kardeşim. ‘’

BAHAR CANDAN; GÖKHAN ÇIRA SOYTARI !

Seyhan Soylu’nun kendini göstermek için mi yapıyor sorusu üzerine

Candan; ‘’ Tabii ki giymiş üstüne soytarı gibi kürkü, inanın hava soğuk diye üşütmemek için giyiyorum” diyerek cevapladı.

GÖKHAN BİSEKSÜEL BEN BİYOLOG DEĞİLİM !

Seyhan Soylu’nun ‘’ Gökhan Çıra’nın yeni ilişkisi için ne düşünüyorsun ‘’ sorusuna Bahar Candan “ Bunlar üç erkek bir kız geziyorlar Gökhan Biseksüel diye biliyorum ben. Herkes tercihinde özgür psikolojik hem bilemiyorum ben biyolog değilim. İnsan biyolojisinden anlamam kendi biyolojimi bilirim sadece ama böyle bir şey hissediyorsa da yaşasın” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.