BAHAR CANDAN VE BAŞAK ÇOKAN OLAYDAN SONRA İLK KEZ CANLI YAYINDA YÜZLEŞTİ
  • ALSANA HABER
  • Magazin
  • BAHAR CANDAN VE BAŞAK ÇOKAN OLAYDAN SONRA İLK KEZ CANLI YAYINDA YÜZLEŞTİ

BAHAR CANDAN VE BAŞAK ÇOKAN OLAYDAN SONRA İLK KEZ CANLI YAYINDA YÜZLEŞTİ

ABONE OL
Mart 4, 2022 21:06
BAHAR CANDAN VE BAŞAK ÇOKAN OLAYDAN SONRA İLK KEZ CANLI YAYINDA YÜZLEŞTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AL SANA HABER’ in yorumcularından Gazeteci Başak Çokan ile canlı yayında tartışan Bahar Candan, Çokan’ ın yayın sırasında epilepsi nöbeti geçirmesine sebep olmuş ve mesele hastanede son bulmuştu.

Bu olayın ardından AL SANA HABER ekibi ve izleyiciler tarafından istenmeyen Bahar Candan için dün Seyhan Soylu; “Bahar’ın kötü olmadığını ve bilinçli yapmadığını biliyorum. Ekipteki herkes onu istemiyoruz demiş olsalar da ben ne yapacağımı şaşırdım” diyerek canlı yayında program yorumcularını tek tek arayarak “Bahar Candan Gitsin mi? Kalsın mı?” oylaması yapmıştı. Herkes bu kararı mağdur olan Gazeteci Başak Çokan’ ın vermesi gerektiğini söyleyince yayına telefonla bağlanan Çokan ise; “Benim dün orada yaşadığım şey aslında bir birikim. Bahar işin Show tarafında ama arayıp da Seyhan’ a asla demedim ki Bahar gitsin. Niye ekmeğinle oynayayım? Özrünü kabul etmem kırgınlığımı geçirmeyecek. Ama bu kararı Seyhan’ a bırakıyorum” demişti. Seyhan Soylu da bunun üzerine “Bahar Candan ile ilgili kararımı Pazartesi vereceğim”  şeklinde açıklamada bulunmuştu.

Bugün yine yayına alınmayan Bahar Candan program sonuna doğru stüdyoya girdi ve başına gelenleri anlatarak Başak Çokan’ dan özür diledi.

Seyhan Soylu ‘KIZIM’ dediği Bahar Candan için “Bahar Türkiye’ nin Paris Hilton’ u. Sosyal medya başka bir şey,  televizyon programı başka bir şey. Eğer normalleşmezse istemiyorum. Biliyorsunuz Bahar’ ın Başak ile tartıştığı gün kafası yerinde değildi. Dün konuştuk. Daha bugün normale döndüm dedi.”  deyince Bahar Candan başına gelen olayı anlattı.

Bahar Candan; “Övgücan diye çok popüler yüksek sosyetenin tanınan bir çocuğunun evine gittim. Birçok ortak arkadaşımız da var. Ama bu çocuğu kime sorsam herkes ‘Ay bana sakın Övgücan deme’ diye tepki veriyor.”

Erol Köse; “Herkese bir zarar mı vermiş?”

Bahar Candan; “Evet. Her neyse ben de dedim ki herhalde çocuk cool bir çocuk. Kızları tersliyor, kızlar da bundan hoşlanmıyorlar. Sonra ben de aldım iki arkadaşımı Övgücan’ ın yanına gittim. Bana ‘Ne içersiniz?’ diye sordu. Su, vallahi su şeffaf su renginde su verdi. İçtim sonra dedim ki ‘Ay suyun tadı çok kötü kusacağım’ derken bir anda sanki uzaya fırlatılmışım gibi bana bir şeyler oldu. O anda anladım suyuma bir şey konulduğunu. Dedim ki ‘Bak bana ne verdiysen verdin. Sana kızmayacağım. Lütfen beni doktora götür. Bana bir şeyler oluyor’ Beni Tamam eve doktor çağırdım diyerek akşama kadar oradan oraya yürüttü. O da çok korktu bana bir şey olacak diye. Boğaz’ da bir evde biz bütün yalı dairesini turladık. Akşam da benim kalbim biraz sakinleşince bana ‘şimdi eve gidiyorsun. Hiç kimseye de söyleme. Birine anlatırsan sen rezil olursun, ben değil’ dedi.”

Erol Köse; “Polise şikayet etseydiniz hemen.”

Bahar Candan; “Ettik. Sonra ben buraya gelince avukatım da buradaydı. Ona da anlatınca şikayet etmeye gittik birlikte.”

Seyhan Soylu; “Hatta ünlü birisi araya girerek bana telefon açtı. Ricacı oldular. Dedim ki bu kız ölebilirdi. Maddi ve manevi dava açacağız”

Erol Köse; “Ah benim kızımın başına neler gelmiş. Sürüden ayrılanı kurt kapar. Seyhan’ ın bilgisi dışındaki yerlere gidersen başına neler gelebilir? Senin bu zengin sosyetik çocuk merakın başına ne işler açıyor.”

Bahar Candan; “Evet Erol Bey. 19,5 yaşında görünüyordum. Övgücan yüzünden artık 22,5 yaşında gösteriyorum. Yasaklı maddenin etkileri. Bana bunu nasıl yaptı? Nasıl kıydı?”

Seyhan Soylu; “Ne kadar sürede geçiyormuş etkisi? Bu çocuk şimdi yasaklı madde temin etmekten sıkıntı yaşayacak. Başak Çokan haklı veya Bahar haklı bu ayrı ama o gün o maddenin etkisinde olmamış olsaydı Bahar bu tartışmayı bu kadar ısrarla uzatmazdı. Başak Çokan’ ı da arayalım. Ondan özür dile”

Bahar Candan; “Evet Başak’tan da özür diliyorum. O gün yayına bağlanıp benimle ilgili çok güzel şeyler söyledi. Bence Başak da beni affetmiştir.” derken o sırada Başak Çokan da telefonla canlı yayına bağlandı.

Seyhan Soylu; “Başakcığım tekrar geçmiş olsun. Yanımda Bahar Candan var. Senden özür dilemek istiyor çünkü o gün çok ağır bir yasaklı madde atmışlar içeceğine.” derken Bahar telefonu aldı.

Bahar Candan; “Başakcığım öncelikle çok geçmiş olsun. Ben bu beyin hastalığının insanı ne kadar zora soktuğunu Nur Yerlitaş’ tan biliyorum. O gün ben de buraya Seyhan Hanım kırılmasın ana kızmasın diye geldim ama ben de o gün beynimden vurulmuştum. Suyuma yasaklı madde koymuşlar. Sana da burada kendiminkine benzer bir acı yaşattığım için çok üzgünüm. Çok özür diliyorum. Lütfen beni affet.”

Başak Çokan; “Bendeki birikimdi bugüne kadar canlı yayında gerginlik yaşasak da ben sana kuliste her zaman lütfen benim özel hayatıma ve kişisel bilgilerime girme diye uyardım hep. Sen işin Show tarafında olduğun için ben hep anlayış göstermeye çalıştım ama bu şekilde sivri çıkışların olursa ciddi sıkıntılar yaşarsın. Bizler seni tolere edebiliriz ama başkaları etmez. Bana gitsin mi kalsın mı denildi ama bunun karara mercii ben değilim. Ben de sana bunun sorumluluğunu atmıyorum. Senin yüzünden nöbet geçirmedim. Ben seni ne zaman içsel olarak affedeceğim? Bundan sonra programa geldiğinde gerçekten samimiyetini görmek istiyorum. Bana ve ekip arkadaşlarıma daha saygılı yorum yaparak ve kırmızı çizgiyi geçmeden konuşursan, bana ve ekibe değer verdiğini anlayacağım. Diyeceğim ki Bahar da savaşıyor. Onun özü bu değil. Ama şu an da seni affetmiyorum.”

 

nbsp;

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.