BANU ALKAN’DAN ŞOK İTİRAF “BİR GECEDE AŞIK OLDUM. EVLENİYORUM”
  • ALSANA HABER
  • Magazin
  • BANU ALKAN’DAN ŞOK İTİRAF “BİR GECEDE AŞIK OLDUM. EVLENİYORUM”

BANU ALKAN’DAN ŞOK İTİRAF “BİR GECEDE AŞIK OLDUM. EVLENİYORUM”

ABONE OL
Temmuz 31, 2022 13:31
BANU ALKAN’DAN ŞOK İTİRAF “BİR GECEDE AŞIK OLDUM. EVLENİYORUM”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin en cesur programı AlSana Haber bir son dakika gelişmesiyle gündeme gelen ve medyanın peşinde koştuğu Banu Alkan’ı buldu konuşturdu…

Aktivist gazeteci Seyhan Soylu’nun moderatörlüğünü yaptığı Genel Yayın Müdürlüğünü Savaş Kalafat’ın üstlendiği programın haber tartışma masasında magazin gazetecileri Tayyar Işıksaçan, Sinan Güzel, Başak Çokan ve Özlem Uçar oturuyor.

Öteki gündeme ait her gelişmeyi süzgeçten geçiren Al Sana Haber Masası Banu Alkan’ı canlı yayına bağlayarak samimiitiraflarda bulunmasını sağladı. Dokuz yıllık k orucunu rafa kaldıran Banu Alkan yeni ilişkisi Hollandalı iş insanı Kemal Yıldız hakkında herkesin merak ettiği bilgileri verdi…  İşte Medya’nın yakın takibindeki söyleşinin detayları

Tayyar IŞIKSAÇAN “Güzel haberlerini aldık, Başak ÇOKAN, Sinan GÜZEL, Özlem UÇAR, ben ve Seyhan SOYLU al sana haber masasında çok mutlu olduk. Nasıl oldu bu? Nasıl birden bire kapıldın?”

 

Tayyar IŞIKSAÇAN “Nerede tanıştınız?”

Banu ALKAN “İstanbul’da, bir adam bana yaklaştı. Yanınıza oturabilir miyim? Diye sordu. Buyurun dedim. Şöyle bir baktım uzun boylu ve yakışıklı. Düşün, milyarlarca erkek Banu ALKAN’ı düşlerken. Banu ALKAN yerinde oturdu. Ben aşık olmayınca olmuyor.”

Tayyar IŞIKSAÇAN “Nişan yaptınız mı? yüzükleri taktınız mı?”

Banu ALKAN “Yaptık. Düsserdorf’a konser vermek için gittim. O’da Düsserdorf’a geldi. Harika bir gün yaşadık. Sonra beni hollanda’ya götürmek istediğini söyledi. Bir reklam anlaşmam olduğundan gelemeyeceğimi söyledim. Kendisi Hollanda doğumlu. Babası Samsun’lu, annesi Mersin’li.”

Tayyar IŞIKSAÇAN “Kendisi tam olarak ne iş yapıyor?”

Banu ALKAN “İnşaat sektöründe ve çeşitli uluslara ‘yat’ satıyor. Hem yakışıklı, hem 44 yaşında hem de zengin.”

Tayyar IŞIKSAÇAN Dokuz yıl sonra aşık olan Banu’yu anlatabilir misin? Neler hissediyorsun?”

Banu ALKAN “İlk gecede âşık oldum. Rüya gibi bir adam. 3 gün sonra aynı yerde kaldığımızı gördüm. Sonra kollarını açıp ‘ben seni seviyorum’ dedi. Ortak arkadaşlarımız da var. ‘deli mi bu?’ diyorum kendi kendime. ‘seni seviyorum’ diye diye Hollanda’ya dönerken bir sarıldı, tokat atacağımı düşünmüş öyle bir sarıldı ki. O gittikten sonra arkadaşlarım da ‘sizde de bir şeyler var Banu hanım’ dediler. İstediğim gibi çıksa da beni de uçursa dedim. İstediğim gibi de çıktı ve birlikte uçtuk. Şimdi tanıma faslını bitirdik. Düğün hazırlıklarına başladık. Ben zaten Hollanda’ya gittim. Oradan Belçika’ya geçtik. Dükkânlar kapanacak diye beni acele ettirdi. Bir şey alması gerekiyor zannediyorum. Beni kuyumcuya götürdü, orada alyans yüzüklerimizi taktık.”

Tayyar Işıksaçan’dan sonra sözü ala Al Sana Haber’in moderatörü Seyhan Soylu çok eskiden yakın dostu olan Banu Alkan’la söyleşisi daha duygusaldı…

Seyhan SOYLU “Kocan inanılmaz yakışıklı bir adam. Bu sefer gerçekten güzelliğine, güzel kalbine layık birini bulmuşsundur umarım. Banu ALKAN ve Murat TAŞDEMİR’in ilişkilerine ben vesile olmuştum. Nasıl aşıkolduğunu, ne kadar sadık, sadakatli, özverili olduğunu biliyorum. Banu ALKAN ve Afrodit kimliğini rafa asıp, kendinden büyük ödünler veren bir kadınsın. Murat TAŞDEMİR’den 10 kat fazla yakışıklı bir adam. Düşüncemi söylemek istiyorum. Düğün yapma. Lütfen bir konsoloslukta evlen. Nazara getirmeden çöz bu işi.”

Banu ALKAN “Biz diyoruz ki, ‘tertemiz iki insanız, bizi kim koruyacak’ ben de Allah dedim.”

Seyhan SOYLU “İnşallah seni evlendikten sonra da tekrardan ekranlarda görürüz. Ama bu sefer bir kadın programında görmek istiyorum seni. İlk defa al sana haber masasında söylüyorum. Banu ALKAN bana konuk olarak geldiğinde, o tarih de Serpil ÇAKMAKLI’da vardı, ve biliyorsunuz hep bir rekabet oluştururlardı Banu ALKAN ile Serpil ÇAKMAKLI arasında, ikisi de aynı gün gelmişti. Banu ALKAN’ın Murat TAŞDEMİR’i görür görmez bir elektrik aldığını hepimiz gördük. Bülent beyyemeğe çağırdı. O gün Serpil ÇAKMAKLI’yı Nihat DOĞAN ile bastım. Bir alt kadımda da Banu ALKAN ile Murat TAŞDEMİR’i yakaladım. Gözlerime inanamadım. Banu ALKAN ve Murat TAŞDEMİR Şampanya patlatıyorlardı. O gün ben keşfettim onları. Dedim ki bunlar aşk yaşıyor. Ama maalesef Murat TAŞDEMİR, bir kadının kocasına olan kutsallığını algılayamadı. O’nun değerini bilemedi. Saçma sapan bir şovun rehabetinekapıldı. Aslında Murat TAŞDEMİR orada Banu ALKAN’ıdeğil, kendisini küçük düşürdü. Çünkü halkın gözünde Banu ALKAN’ın her zaman çok dik, çok güzel, çok alımlıve güzel bir kalbinin olduğu bilinirdi. Peki tarih ne zaman?”

Banu ALKAN “Evliliğimiz 2 ay sonra olacak.”

Seyhan SOYLU “Eylül sonuna bırakılır diye söylemiştim. Yaz geçerken hayatına yeni bir bahar gelsin diye.”

https://youtu.be/y1OeDMcaJ2I

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.