BARIŞ ARDUÇ’UN ESKİ MESLEĞİ DUYANLARI ŞAŞKINA ÇEVİRDİ!

BARIŞ ARDUÇ’UN ESKİ MESLEĞİ DUYANLARI ŞAŞKINA ÇEVİRDİ!

ABONE OL
Aralık 1, 2021 15:50
BARIŞ ARDUÇ’UN ESKİ MESLEĞİ DUYANLARI ŞAŞKINA ÇEVİRDİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Barış Arduç’un oyunculuktan önceki mesleği…

Meğer ne çok hayat kurtarmış! 

Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde başrol olan ünlü oyuncu Barış Arduç‘un eski mesleğini duyanlar, şaştı kaldı. İşte Barış Arduç’un rafa kaldırdığı işi…
 

Ünlüler dünyasında birçok isim, aslında kendi mesleğini yapmıyor. Aldıkları eğitimler bambaşka olsa da, bazıları her şeyi geride bırakıp sahnede olma hayalinin peşinden gidiyor. Ekranların başarılı simalarından Barış Arduç da o isimler arasında.

Yakışıklı oyuncu şimdilerde TRT1 ekranlarındaki Alparslan: Büyük Selçuklu dizisindeki rolüyle, kariyerinde başarılı bir yol çizmeye devam ediyor. Ancak Arduç’un asıl mesleğini duyanlar, kulaklarına inanamıyor.

BARIŞ ARDUÇ’UN ESKİ MESLEĞİ

Barış Arduç ünlü olmadan önce 8 yıl boyunca Şile’de cankurtaranlık yaptığını söylüyor. GQ dergisine konuşan Arduç,“Kurtardığım kişinin sayısı binden fazla” diyerek unutamadığı anısını şöyle anlattı:

“Bir hala-yeğen vardı. Onlara yetişemedim, boğuldular. Çok kötü olmuştum, rüyalarıma giriyorlardı. İki yıldır baş etmeyi öğrendim.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.