BESTE AÇAR-EVREN BÖLEK İLİŞKİSİNDE SKANDAL İDDİA

BESTE AÇAR-EVREN BÖLEK İLİŞKİSİNDE SKANDAL İDDİA

ABONE OL
Mayıs 23, 2022 09:10
BESTE AÇAR-EVREN BÖLEK İLİŞKİSİNDE SKANDAL İDDİA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Merhum sanatçı Kayahan’ın kızı Beste Açar, geçtiğimiz şubat ayında evlilik hazırlığı yaptığı Oksal Erev’den olaylı bir şekilde ayrılarak yeni bir aşka yelken açmıştı. Kısa süre önce aşk yaşamaya başladığı işadamı sevgilisi Evren Bölek’ le evlilik kararı almasının ardından Bölek’ in eski eşi Ece Taşkın’dan bomba bir iddia ortaya atıldı.
Son olarak Al Sana Haber programına görüntülü telefon bağlantısıyla katılan Ece Taşkın masanın soruları yanıtlayarak şok edecek iddialarda bulundu. Taşkın, Beste Açar’ın hamile olduğunu ama eski kocasının çocuk sahibi olmadığını öne sürdü. İşte o bağlantının detayları…
Ece Taşkın canlı yayında Tayyar Işıksaçan’ ın “Beste Açar ve Evren Bölek’ in Temmuz ayında nikah masasına oturacaklarını, evlilik kararı almalarının ardından sizin bir programa katılarak söylemiş olduğunuz sözlerin aslı astarı olmadığını söyledi Beste Açar. Birinci soru şu. Evren ve Beste, siz henüz evliyken mi birliktelerdi?” sorusuna yanıt verdi.
Ece Taşkın “Elimde yazılı görsel her türlü kayıtlarım mevcuttur. Bu konuyla ilgili şahitlerimde vardır. Evet, Evren Bey’ le beste hanım ben evliyken birliktelerdi” diyerek yanıtladı.
Tayyar Işıksaçan “Siz bir ihanet üzerine mi boşanma kararı aldınız?”
Ece Taşkın “Evet Evren Bey’ in ihaneti üzerine boşandım.”
Tayyar Işıksaçan “Bu ihanetin içinde Beste Hanım mı yoksa başka bir kadın mı var?”
Ece Taşkın “Dört kadın var. Bunlardan biri de Beste Hanım.”
Seyhan Soylu araya girerek “Daha enteresan bir şey var. Hanımefendiye boşanmak için psikolojik baskı yapıp şiddet göstererek “500 Bin TL borcumuz var. Ben Beste ile evleneceğim. ‘Gönül Köşkü’ satılacak. Bu paraları ödemem için onunla evlenmem gerek diyerek şiddet uyguluyor. Hanımefendi şikayetçi oluyor. Sonra da korktuğu için şikayeti geri alıyor” diyerek açıklama yaptı.
Gökay Kalaycıoğlu “Dört tane kadın var dediniz. Ne kadar zaman aralıklarla oldu bu dört kadın? Hepsini af mı ettiniz?” diye sorunca Ece Taşkın “Hayır. Aslında ben bilmiyordum. Şubat ayında eşimi başka bir kadınla ilişkiye girerken telefonda seslerini dinledim. Tam 48 saniye.
Ondan sonra eşimle tartıştık. Ama o süreçte eşimle konuşmaya ve görüşmeye devam ediyorduk eşimle. Eşim oturduğumuz eve geliyordu. Sonra Beste Hanım hayatına giriyor. Ve Beste Hanım’ ın üzerinde bir ceketle fotoğraf paylaşımını görüyorum. Ve bu eşime ait olan bir ceket. Sonra Beste Hanım’a mesaj attım. ‘Üzerinizdeki ceket eşime ait. Ve bütün eşimiz, dostumuz, arkadaşlarımız bunu görüyor. Beni rezil ediyorsunuz. Rencide oluyorum. Rica edeceğim fotoğrafı kaldırabilir misiniz?’ diye. Beste Hanım bunu okudu ve beni engelledi” diye cevapladı.
Erol Köse “Tehditle mi boşandınız?”
Ece Taşkın “Eşimin benim üzerime açmış olduğu 2 adet şirket var. Ve bunlar için yapmış olduğu borçlar var. Kendisine şahsi olarak çekmiş olduğum 100 Bin TL’lik bir kredi var. Bu borçların hepsi üzerime kalmış durumda ve bunları ödemiyor. Şirket Tüzel Kişilik olduğu için ve tek yetkili de ben olduğumdan maalesef eşimin üzerinde ve cebinde beş kuruş olmadığından kendisinden hiç bir şey alamam. Kendisini hapse dahi sokamam. Benim tek istediğim paramı ödesin.”
Erol Köse “Ödeyemez diyorsunuz?”
Ece Taşkın “Beste Hanım’dan alacakmış zaten. Öyle söylemiş. Beste’den alacağım ama daha ilişkimiz yeni demiş.”
Gökay Kalaycıoğlu “Ece Hanım, sizin boşanma sebebiniz aldatılmak mı? Maddiyat mı? Onu anlayamadım.”
Ece Taşkın “Eşime karşı bir şey hissetmiyordum. Sadece boşanmama sebebim, ben 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde fiziksel şiddet gördüm. Ondan sonra kendisinden boşanmak istedim. Fakat bunu yapamadım çünkü o zaman borcum daha yüksekti. Ve bu borcu ödeyemeyeceğim ve annemle babama kalmasını istemediğim için boşanamadım. Sabrettim. Daha sonra sadakatsizliğini öğrenip, Beste Hanım ile evlilik planları yaptığını ve Beste Hanım’ ın 8 haftalık hamile olduğunu öğrenince dedim ki ‘Bu adam kazanacağı bütün parayı Beste Hanım’ a yedirecek’ diye düşündüm.”
Seyhan Soylu’ nun “Hanımefendi siz kısır mısınız? Çocuk yapmak istemediniz mi kocanızdan?” sorusu üzerine Ece Taşkın “Hayır değilim. Eşimin sıkıntısı vardı. Çocuğumuz olmadı. Karşılıklı tedavi görüp Tüp Bebek’ e başlayacaktık” diye yanıtladı.
Seyhan Soylu “Peki Beste nasıl hamile kalır o zaman?”
Ece Taşkın “İnanın o konuda ben cevap veremiyorum.”
Sinan Güzel “Bu konularla ilgili hukuksal sürece başladınız mı?”
Ece Taşkın “Tabi hukuksal süreç başladı. Beste Hanım’ ın eski erkek arkadaşı Oksal Erev ile de görüştüm. Oksal Bey’ in ondan neden ayrıldığına dair de bilgim var. Akli dengesi yerinde değil Beste Hanım’ ın. Bunlar uyurken beyefendiyi uyandırıyor ve ‘Kalk kalk Oksal. Babama bağlanalım. Altınların yerini söylesin. Hangi şarkıyı söylememi istiyorsa onu söylesin. Beste Hanım’ ın magazin geçmişi belli. Kocasını aldatan, evliyken başkasından çocuk yapan, babası tarafından reddedilen biri” diyerek iddialarda bulundu.
Seyhan Soylu son olarak “Boşanma davasıyla ilgili iptal davası açacak mısınız?” diye sordu.
Ece Taşkın “Hukuki olarak ne gerekiyorsa savaşacağım sonuna kadar” diyerek yanıtladı.

 

https://youtu.be/QCa0Mr5LlyE

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.