Britney Spears annesini suçladı: Gizlice hayatımı mahvetti!

Britney Spears annesini suçladı: Gizlice hayatımı mahvetti!

ABONE OL
Kasım 17, 2021 01:12
Britney Spears annesini suçladı: Gizlice hayatımı mahvetti!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şarkıcı Britney Spears’ın, kişisel hayatını ve parasını kontrol eden babasının 13 yıllık vasiliğinin sona ermesi için açtığı dava geçtiğimiz aylarda sonuçlanmıştı. Mahkeme, baba Jamie Spears’ın vasilik yetkisini askıya almıştı.

Babasının vasiliğini tamamen kalkması için gün sayan ünlü şarkıcı, yeni açıklamalarda bulundu. 39 yaşındaki pop yıldızı, annesi Lynne’i babasına destek olmakla suçladı.

ANNESİNE ÖFKE KUSTU

Annesine yazdığı öfke dolu paylaşımları kısa bir süre sonra silen Britney Spears, Instagram gönderisinde, “Ne yaptığını tam olarak biliyorsun!” ifadelerini kullandı.

Lynne Spears, daha önce vasilik konusunda eski eşi olan Jamie ile olan davasında Britney’nin tarafında olduğunu belirten açıklamalarda bulunmuştu.

“BABAM VASİLİĞİ DÜŞÜNECEK KADAR AKILLI DEĞİLDİ!”

Annesinin, bu hikayedeki gerçek kötü kişi olduğunu söyleyen iki çocuk annesi ünlü şarkıcı, “Babam bir vasilik düşünecek kadar akıllı değildi!” ifadelerini kullandı.

“Annem gizlice hayatımı mahvetti!” diyen Britney Spears, “Babam vasiliği 13 yıl önce başlatmış olabilir; ama insanların bilmediği şey, ona bu fikri verenin annem olduğu” notunu düştü.

“BENİ DERİNDEN İNCİTTİNİZ!”

Spears, geçtiğimiz günlerde de bu süreçte yanında olmayan yakınlarına sitem etmişti. Britney Spears, sosyal medya hesabından ailesine yönelik bir mesaj yayınlamıştı:

“Yalnız olmayı umursamıyorum ve aslında anlayışlı Rahibe Teresa olmaktan bıktım. Bu mesaj aileme; Beni tahmin edemeyeceğiniz kadar derinden incittiğiniz için! Vasiliğin bitmek üzere olduğunu biliyorum ama yine de adalet istiyorum. Hayatım boyunca hep daha büyük insanı oynadım. Bunun ne kadar zor olduğunu biliyor musun?”

FOTOĞRAFLAR: SPLASH NEWS/ BACKGRID USA/ INSTAGRAM

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.