CEM YILMAZ’IN YENİ GÖSTERİSİ NETFLİX’TE YAYINLANACAK

CEM YILMAZ’IN YENİ GÖSTERİSİ NETFLİX’TE YAYINLANACAK

ABONE OL
Aralık 15, 2021 11:14
CEM YILMAZ’IN YENİ GÖSTERİSİ NETFLİX’TE YAYINLANACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cem Yılmaz’ın yeni gösterisi Diamond Elite Platinum Plus, Netflix’te yayınlanacak

 

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın yeni gösterisi Diamond Elite Pilatinum Plus, Netflix’te yayınlanacak. Son gösterinin Netflix’te olacağını söyleyen komedyen, müjdeli haberi de sosyal medya hesabından duyurdu.

Netflix Türkiye, Cem Yılmaz‘ın ‘Diaomond Elite Platinum Plus’ stand up gösterisini yayınlamaya hazırlanıyor. Uzun bir süredir farklı şehirlerde gösterisi yapılan ‘Diamond Elite Platinum Plus’, 31 Aralık’ta Netflix’te yayınlanacak.

SON GÖSTERİSİ OLACAK

Cem Yılmaz‘ın gösterisinden bir kesiti Twitter’dan paylaşan Netflix, “Bir fotoğraf çekinebilir miyiz?” notunu düşerken Cem Yılmaz da “Evet Arkadaşlar bu repertuarla olan canlı gösterilerimi bitiriyorum” dedi.

YENİ DİZİSİ NETFLIX’TE YAYINLANACAK

Gösterilerinin yanı sıra yeni dizisi Erşan Kuneri için çalışmalara devam eden Cem Yılmaz‘ın dizisi Netflix’te yayınlanacak. Dizinin kadrosunda ise Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Çağlar Çorumlu, Zafer Algöz, Ezgi Mola ve Merve Dizdar gibi başarılı isimler yer alıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.