ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR OYUNCUSU SESSİZ SEDASIZ EVLENDİ

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR OYUNCUSU SESSİZ SEDASIZ EVLENDİ

ABONE OL
Aralık 30, 2021 15:44
ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR OYUNCUSU SESSİZ SEDASIZ EVLENDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü oyuncu Metin Yıldız, uzun süredir aşk yaşadığı Ceylan Yılmaz ile nikah masasına oturdu.


İşte detaylar…Çok Güzel Hareketler Bunlar, Alemin Kralı, Selena ve Mucize gibi sevilen projelerden tanıdığımız oyuncu Metin Yıldız (47), meslektaşı Ceylan Yılmaz (33) ile Beyoğlu Evlendirme Dairesi’nde dünyaevine girdi.


“SENİ BULDUM AŞKIM”


Bir hayli heyecanlı ve mutlu olduğu gözlenen Yıldız, “Bir ömür boyu birlikte olacağız inşallah sevgilim… Hayat bize mutlu olma şansı verdi aşkım. Seni buldum” ifadelerini kullandı.Çift, nikah fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı.Metin Yıldız, 2013 yılında Elvan Pınar’dan boşanmıştı.

METİN YILDIZ KİMDİR?


Metin Yıldız, 20 Ağustos 1974 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Baba tarafından aslen Ordu Fatsa’lıdır. Memur bir ailenin ortanca çocuğu olan Yıldız, lise mezunudur. 1996 yılında profesyonel tiyatro hayatına başladı. Birçok tiyatro oyunu ve dizide rol aldıktan sonra 2003 yılına “Vizontele Tuuba” ile birlikte BKM serüveni başladı. Halen BKM Mutfak’ta oyunculuk ve yazarlık yapmaktadır.2008 yılında Elvan Yıldız ile evlenmiştir. Çiftin evliliklerinden Berfin Su ve Şimal adlarında iki çocuğu dünyaya gelmiştir. Yıldız çifti, 2013 yılında boşanmıştır.Ruhsar, Bir Demet Tiyatro, Sır Kapısı, Dondurmam Gaymak, Deli Yürek, Sınıf, Vizontele Tuuba, Kalp Gözü, Selena, Kutsal Damacana, Çok Güzel Hareketler Bunlar, Neşeli Hayat, Çok Filim Hareketler Bunlar, Yangın Var, Alemin Kıralı, Olum Bak Git, Salih Kuşu, Sağ Salim 2, Kadim Dostum, Mucize, Aşk Yeniden, Benim Adım Osssman, Mucize 2: Aşk gibi yapımlarda rol alan Metin Yıldız son olarak, Mucize 2 Aşk adlı sinema filminde Nevzat karakterine hayat vermişti. Metin Yıldız, 1.76 metre boyunda, 65 kilo ve Aslan burcudur.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.