DANİLO ZANNA’NIN EŞİ TUĞÇE DEMİRBİLEK’TEN AÇIKLAMA!

DANİLO ZANNA’NIN EŞİ TUĞÇE DEMİRBİLEK’TEN AÇIKLAMA!

ABONE OL
Aralık 7, 2021 15:03
DANİLO ZANNA’NIN EŞİ TUĞÇE DEMİRBİLEK’TEN AÇIKLAMA!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Danilo Zanna’nın eşi Tuğçe Demirbilek’ten bomba açıklama

Nedeni çok ilginç! Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek boşanamıyor...

MasterChef Türkiye yarışmasının İtalyan Şefi Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek’ten boşanmaya karar vermişti. Danilo Zanna’nın Tuğçe Demirbilek’e tazminat olarak 500 bin euro teklif ettiği ancak Demirbilek’in 1 milyon euro istediği ve bu yüzden de anlaşmalı olarak boşanamadıkları iddia edilmişti. Tuğçe Demirbilek’ten flaş açıklama geldi….

Masterchef yarışmasının sempatik İtalyan şefi Danilo Zanna ve 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek’in boşanacağı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

“EVLERİ AYIRDILAR”

2012 yılında evlenen çift, 2013’te oğulları Zeno Tibet‘i kucaklarına almış, ancak geçtiğimiz yaz tatilinden sonra mutluluklarına gölge düşmüştü. Boşanma kararı alan çiftten Danilo Zanna, Etiler’de birlikte yaşadıkları konuttan taşınarak ayrı bir eve çıkmıştı.

Haberin çıkmasıyla çift, boşanacaklarını doğrulamış, sonrasında da sessizliğe bürünmüştü.

O İDDİA SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Danilo Zanna’nın Tuğçe Demirbilek’e tazminat olarak 500 bin euro teklif ettiği ancak Demirbilek’in 1 milyon euro istediği ve bu yüzden de anlaşmalı olarak boşanamadıkları iddia edilmişti.

Şef Danilo Zanna'nın Eşi Tuğçe Demirbilek'ten Evliliklerinin Neden  Bittiğiyle İlgili Şok Eden Açıklama Geldi!

Tuğçe Demirbilek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla bu iddiayı yalanladı. Haberde “anlaşmalı olarak boşanmaya hazırlanan çift, tazminatta anlaşamayınca boşanma davasını açamadı” bilgisine karşı çıkan Demirbilek tekzip yayınladı.

“İDDİA EDİLEN RAKAM ÇOK KOMİK!”

Demirbilek sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında ise, şu ifadeleri kullandı: “Hakkımda çıkan haber tamamıyla yalan çirkin ve komiktir. Rakamların, tavrımın ve yaşananların gerçeklikle uzaktan yakından alakası yoktur”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.