DR.İSMAİL BAY İLE BOTOKSUN BİLİNMEYENLERİ

DR.İSMAİL BAY İLE BOTOKSUN BİLİNMEYENLERİ

ABONE OL
Şubat 8, 2022 19:14
DR.İSMAİL BAY İLE BOTOKSUN BİLİNMEYENLERİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Flash Tvnin sansasyonlara imza atan programı  AL SANA HABER” in moderatörü Seyhan Soylu, her gün programında değişen ünlü yorumcuları seyirciyle buluşturuyor.  Bugün AL SANA HABER masasında Nurettin Soydan, Ebru Polat ve Dr. İsmail Bay vardı.

Dün İrem Derici yer aldığı bir proje için yaptığı açıklamada Çok botoksluyum yoksa daha iyi rol yapabilirdim ama botokssuz yaşayacağıma öleyim daha iyi” diye söyleyince bugün masada Derici’ nin bu sözleri Botoks yaptırmak bağımlılık mı yaratıyor?” sorusunu akıllara getirdi.

Bu sorunun yanıtını “AL SANA HABER” in her hafta Salı günleri canlı yayın konuğu olan Modern Estetik Uzmanı Dr. İsmail Bay şu sözlerle değerlendirdi; Botoks aynaya her baktığında daha da fazlasını isteme arzusu yaratıyor. O kadın psikolojisini anlamak çok zor. Onlar için sabah uyandıklarında oluşan gözaltı torbaları bile sorun olabiliyor. Oluşan sarkma ve kırışıklara yapılan uygulama sonrası cilde bir parlama geliyor. Süresi ortalama 4-6 ay arasıdır. Botoks denilen şey bir zehir bir toksindir. Bunu kas içine enjekte ettiğimizde kas geçici olarak felç oluyor”

Program yorumcularından Ebru Polat iseBotoks aslında ileride oluşabilecek kırışıklıkların da önüne geçiyor. Ben de zaman zaman yaptırıyorum. Güzel oluyor. İrem de çok masum bir şey söylemiş. Botoks yaptırmayanı dövüyorlardiyerek İrem Derici’ nin sözlerine destek verdi.

Dr. İsmail Bay ayrıca “Sadece estetik amaçlı yapılmıyor Botoks. Migren tedavisi için, el ayak terlemesi, koltuk altı terlemesinde kullanılıyor. 9 yaşındaki bir çocuğun düşük göz kapağı problemi için botoks tedavisi uyguladım. Okulda arkadaşları tarafından alay edilip dışlanmış. Onu tedavi ettim. Estetikten ziyade tedavi amaçlı kullanılıyor. Ayrıca saç dökülme tedavisinde oldukça başarılı. Kafa derisindeki kanlanmayı arttırıyor. Dökülmüş saça etkisi yok ancak dökülmeyi durdurarak olan saçı koruyor” diyerek açıklama yapınca Seyhan Soylu bu tedavinin detaylarını öğrenmek istedi ve “Kaç iğneyle yapılıyor? Ben de isterim. Benim saçlarım çok geç uzuyor diye sordu. Dr.İsmail Bay “Kişiye göre dozu değişiyor ve saçı muazzam uzatıyor” diye açıklamada bulundu.

 

Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.