EBRU POLAT’TAN GÜLŞEN’E AĞIR ELEŞTİRİ!

EBRU POLAT’TAN GÜLŞEN’E AĞIR ELEŞTİRİ!

ABONE OL
Ocak 18, 2022 15:13
EBRU POLAT’TAN GÜLŞEN’E AĞIR ELEŞTİRİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Flash TV’ de yayınlanan ve farklı formatıyla Türk televizyonlarının en olaylı programı olmayı başaran  “AL SANA HABER” in her gün değişen konuk yorumcularında bugün masada Ebru Polat, Nurcan Sabur, Bahar Candan ve Nihat Doğan vardı.

Geçtiğimiz hafta İzzet Yıldızhan sahne de çamaşır giyen pop şarkıcılarına laf söylemiş bu sözler her kesimden farklı tepkilere neden olmuştu. Sahnede cesur kıyafet giyen popçular arasında olan Gülşen, son olarak çıktığı mekanda hem giydiği transparan kıyafeti hem de yaptığı kalça dansı ile eleştiri oklarını üzerine çekti.

“Al Sana Haber” yorumcularından Ebru Polat, sosyal medya hesabından Gülşen’ i eleştiren sözler paylaştı. Hızını alamayan Polat, bugün yine programında eleştirilerine devam etti.

Ebru Polat; “Gülşen’ in de kıyafetine asla bir şey söylemiyorum ben. Ne isterse giyer.  Özgür bir kadın. Kılığı kıyafeti onu ilgilendirir.  Beni ilgilendirmez. Beni ilgilendiren, şu dans. O kadar basit, o kadar avam, o kadar itici ki. O mekan ailelerin de gittiği bir yer. Ben eşimle gitmiş olsam ve en ön masada otursam, bu Gülşen arkasını dönse, eğilse ve kocamın suratına bu şekilde bir kalça dansı yapsa, sinirlerim alt üst olur. Orada bağırırım ‘Yazıklar olsun sana. Ne yapıyorsun sen? Dön arkanı’ der kalkarım. Aradan görünüyor. O kadar kötü ve basit ki. Ben çıldırırım. Paramı veriyorum ve neden bu rezilliği yaşıyorum ya. Ben oraya şarkı dinlemeye gidiyorum. Gülşen o kadar güzel şarkıları olan bir kadın ki. Şu görüntü rezillik boyutunda. Sen Show yapıyorsun tamam ne istersen giy ben de açık giyinen bir kadınım. Ama bu hareketler artık ucuzluğa vardırmış sahneyi. Bir striptiz Show gibi. Ben bunları görmek istesem Striptiz Show a giderim. Gülşen’ i izlemeye gitmem.” dedi.

Seyhan Soylu ise Ebru Polat’ a “Sen çok erotik de giyinirsin” deyince

Polat; “Bu kadar değil ama gerekirse giyerim. Orası sahne. Sahne her şeyi kaldırıyor. Ama bu kıyafeti giyip de eğilerek kalça dansı yapmam. Beni dinlemeye hem cinslerim de geliyor. Onların kocalarına karşı tahrik edici, ağızlarını sulandırıcı o hareketi yapmam. Utanırım. Bu hareketlerin yeri burası değil hayatım. Gideceksin Striptiz Bar’a orada yapacaksın.” diyerek eleştirdi.

Masada bu dakikadan sonra farklı görüşler oluştu. Nihat Doğan; “Ülkenin ahlaksızlığını bir kadının külotuna indirgemek hiç doğru değil. Sanat adına yapılan her şey doğrudur. Benim kendi fikrim başka ama meseleyi bireyselleştirmeyelim. Ben izin vermeyebilirim. Ben karımı iç çamaşırıyla sahneye çıkarmayabilirim. Ama başkası giyiyorsa da ben hüküm veremem.” diyerek Gülşen’ e destek verdi.

Bahar Candan ise; “Gülşen’ in mikrofon tutma şekli bile başka. Yapmaya çalıştığı şey belli. Güzel reytingini de alıyor. Bence doğru yapıyor” derken,

Nurcan Sabur; “Gülşen’ in yaptığı tamamen kendi seçimidir. Kendi özgürlüğüdür. Sanatçı kişiliğinin sahnedeki yansımasıdır. Ama bana göre dans görüntüleri hoş bir görüntü değil. Gülşen gibi iyi bir besteci, iyi bir söz yazarı, iyi bir şarkıcı için bu görüntüler talihsizlik olmuş” dedi

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.