Ece Gürsel’den ‘Evlilik dışı çocuk yapar mısın?’ sorusuna net yanıt
  • ALSANA HABER
  • Magazin
  • Ece Gürsel’den ‘Evlilik dışı çocuk yapar mısın?’ sorusuna net yanıt

Ece Gürsel’den ‘Evlilik dışı çocuk yapar mısın?’ sorusuna net yanıt

ABONE OL
Kasım 18, 2021 18:12
Ece Gürsel’den ‘Evlilik dışı çocuk yapar mısın?’ sorusuna net yanıt
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gökay Kalaycıoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı ‘Haber Bahane’ programının bu haftaki konuğu 38 yaşındaki manken Ece Gürsel oldu. Çocukluk yıllarından kariyerine kadar pek çok merak edilen konuya değinen Gürsel, özel hayatından bahsederken bebek sahibi olmakla ilgili de samimi açıklamalar yaptı.

“ÇOCUK BÜYÜK BİR KALP AĞRISI”

Bütün ilişkilerinin uzun soluklu olduğunu ancak evliliğe sıcak bakmadığını söyleyen Ece Gürsel, çocuk sahibi olmakla ilgili şunları söyledi; “Çok istedim ama çok zor. Ailemle ve yeğenlerimle yaşıyorum. Yeğenlerime annelik yapıyorum hatta benim kolumda onların isimleri yazıyor. Hayalim onlara güzel bir hayat kurabilmek. Çocuk çok büyük bir kalp ağrısı.”

“Çok büyük zorluk ve sorumluluk. Çocuk sahibi olursam bu mesleği yapma şansım yok. Psikopat derecesinde yeğenlerine bağlı bir kadınım, kendi çocuğumu düşünemiyorum bile. Yumurtalıklarımı da dondurmadım çünkü artık çocuk kafasından çıktım.”

“EVLİLİK DIŞI ASLA ÇOCUK YAPMAM”

Özel hayatıyla ilgili dobra açıklamalar yapan Ece Gürsel, Kalaycıoğlu’nun “Evlilik dışı çocuk yapar mısın?” sorusuna da şöyle cevap verdi: “Erkek arkadaşım çocuk istiyor ama ben evlilik dışı çocuk istemiyorum. Asla ve asla yapmam.”

“Geçmişte anne olmayı hatta sperm bankasından başvurmayı da düşünüyordum. Fakat çocuklarla yaşamaya başlayınca bir bebeğin ne kadar zor büyütüldüğünü gördüm. Ben özgür ruhlu bir insanım.”

Manken Ece Gürsel’in ablası Burçe Gürsel, uzun yıllardır başka bir kadınla evli olan Rıfat Sarıcaoğlu ile aşk yaşıyor. Sarıcaoğlu’ndan iki çocuğu bulunan Burçe Gürsel, geçen günlerde haklarında çıkan ayrılık haberlerine , “Biz 8 yıldır ayrı yaşıyorduk. Rıfat Bey zaten kendi evliliği var ve kendi evinde yaşıyor. Biz ise kendi evimizde yaşıyoruz. Hiçbir zaman birlikte yaşamadık. Son zamanlarda göz önüne olmayınca ayrıldık zannedildi. İlişkimiz bu şekilde sürüyor” demişti.

Burçe Gürsel’in kardeşi Ece Gürsel ise ilk kez konuştu. Ece Gürsel Instagram hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: Kamuoyunun ve bana yüzlerce mesaj atan, üzerine vazife olmadığı halde yorum yapmayı vazife edinen, hakaret etmeyi, küfür etmeyi kendilerinde hak gören, bilinçli, bilinçsiz, okumuş ya da cahil, böyle hassas konulara “ayrıca” çok meraklı olan, diğerlerinin de dikkatine, ablam ‘Burçe Gürsel’ hakkında yapılan haberlerle ilgili, çok fazla konuşmamayı tercih ettim.

“Takdir edersiniz ki bu konu tarafların hayatının bir parçasıdır ve beni hiçbir şekilde ilgilendirmemektedir. Lakin haberlerde benim de ismim geçtiği için ve yapılan yorumlarda ben de, ablam gibi linç edildiğim için bu açıklamayı yapmak istedim.

“8 yıl önce başlayan ve hâlâ da devam eden bu ilişkiyi, ne ben, ne de annem hiçbir zaman, onaylamadık ve empati yeteneği yüksek insanlar olduğumuz için hep karşı çıkmaya çalıştık. Fakat gerek ablam, gerekse çocuklarının babası, yaşça olgun insanlar olup, haklı olarak bizim onayımıza tabi ki ihtiyaç duymadılar.”

“HEP KADIN LİNÇ EDİLİYOR”

“Zaman içerisinde de bize sadece bu durumu kabullenmek ve onlara saygı duymak düştü. Bu süre zarfında çocuklar da olunca, bizler aile olarak, ablamın ve çocuklarının tabii ki yanında olduk ve her zaman da yanında olmaya devam edeceğiz.”

“Ama yine söylüyorum bu demek değildir ki biz bu yaşanılan durumu kabul ediyoruz. Böyle olaylarda, ülkemizde maalesef hep kadın suçlanır ve linç edilir. Keşke sizler de bu 8 yıl boyunca yaşananlara ve yaşatılan tatsızlıklara şahit olabilseydiniz. İşte o zaman daha farklı yazılar yazacağınıza eminim.

“TARAFLAR HALİNDEN MEMNUN BİZE SUSMAK DÜŞER”

“Evet, bu konunun savunulacak hiçbir yanı yok, ama unutmayınız ki kimse tek başına böyle bir olayın içinde olmadı. Taraflar halinden son derece memnun ve durumu kabullenmiş ise, bizlere de, sizlere de susmak düşer.”

“Bundan sonra; bu konuyla alakalı haber yapılması halinde ablam Burçe Gürsel de, ismim geçtiği için ben de yasal yollara başvurmak zorunda kalacağız. Çünkü Ece Gürsel’in hayatı da, evi de, yaşantısı da ayrıdır. Keza, ablamın da hayatı ve yaşantısı ayrıdır.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.