ECE RONAY “BEN PKK’LI DEĞİLİM”

ECE RONAY “BEN PKK’LI DEĞİLİM”

ABONE OL
Kasım 11, 2021 15:47
ECE RONAY “BEN PKK’LI DEĞİLİM”
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Seyhan Soylu moderatörlüğündeki Flash Tv’de yayınlanan ’ Al Sana Haber’ programının yorumcuları Ebru Polat, Tuğba Ekinci, Nihat Doğan ve Bahar Candan’ın yorumculuk yaptığı ,‘Al Sana Haber ’ e 10 Kasım tarihinde konuk olan Ece Ronay çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Moderatör Seyhan Soylu;  “Şimdi Mehmet Ali Erbil  çapkın bir adam sana bu tür şeyler yaptı sen de gaflette bulundun ve paylaştın bunu her yerde ve haber oldun neden yaptın bunu” sorusuna Ece Ronay “Evet Mehmet Ali bey bu şekilde bilinen ve kabullenilen bir insan ama benim yerimde olmayan biri bunun ne kadar aşağılayıcı bir durum olduğunu bilemez . O bana seninle uyumak istiyorum yazdığında ben “ne münasebet yanlış kişiye yazdınız herhalde” diyerek geri çekilme fırsatı verdim. Yani ben sizi reddedeceğim yanlış kişiye yazdım diyerek durumu düzeltsin istedim. Mesajın üzerine “ya kusura bakma kardeşim yanlış oldu” deseydi ben ifşa etmezdim. Ama beni tehdit ettiği için konu buralara geldi ve bu durum belki bana da zarar verdi. Başka insanlarda benim gibi sadece Mehmet Ali bey için değil herkes için söylüyorum bu tür tacizlere pabuç bırakmamalarını istiyorum. Böyle durumlarda haksız olan taraf bizler değiliz” dedi

Bahar Candan ise ‘’ Böyle bir skandalın seninle hatırlanmasını mı istersin yoksa Mehmet Ali abi, amca, dede lütfen bana hakkını helal et ben de sana ediyorum demeyi düşünüyor musun?” Sorusuna Ece Ronay “ Benim bir suçum olmadığı için bunu bir skandal olarak görmüyorum. Dolayısıyla beyaz bir sayfaya veya mali nin hakkını helal etmesine ihtiyacım yok bu konuyu zaten yargıya taşıdık cezası neyse onu alacak” şeklinde cevap verdi.

SEYHAN SOYLU “POLİSE HAKARET ETTİN Mİ?”

Seyhan Soylu;  Geçmişte bir polise hakaret ettiğin videonun üzerine gitmek istiyorlar. Orada polise hakaret mi ediyorsun? Sorusuna Ece Ronay “o zamanlar 16- 17 yaşındaydım videodan da anlaşılıyor derken araya giren Bahar Candan ‘ sende 15- 16 yaşında bu kadar gündeme gelmek ne demek bir anda mı duruldun ?” sorusuna Seyhan Soylu araya girerek “Bahar Candan’a sende yurtlarda sokaklarda büyüyen bir kız olsaydın başka görüntüler sergilemiş olabilirdin” diyerek tepkisini gösterdi. Bahar Candan “Bir anda mı geldi sana bu hanımefendilik? Herşeyden elini eteğini çektin ne zaman böyle değiştin sen? “ Ece Ronay ise sadece yoruldum. ‘’ diyerek cevapladı ve canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

Bunun üzerine Bahar Candan seni anlayabilecek en iyi kişi benim ben de ekranlar karşısında çok ağladım ve insanlar beni gülümseyerek izlediler hatta bu durum insanlara öyle sempatik geldi ki hadi biraz ağla da gülelim dediler. O yüzden hiç üzülme içinden ağlamak geliyorsa ağla” dedi.

Ebru polat ise “Baharcığım senin ağladığın şeylerle onun ağladığı şeyler farklı o hayata tek başına tutunmuş biri, sen ayakkabı mağazası yok diye ağlıyorsun” sözlerine Seyhan Soylu da “Sen Nur Yerlitaş sana puan vermedi diye ağlıyordun” diyerek Ebru Polat’a destek verdi.

Nihat Doğan “Ececiğim neden ağlıyorsun burada anlatabilirsin geçmişte yaşadığın haksızlıklar mı oldu?” Sorusuna Ece Ronay “Normalde ben herşeye cevap verebilirim ama yurtta yaşadığım dönemlere girdiklerinde istemeden ağlamaya başlıyorum.

Bir diğer konuşma da ise Bahar Candan “Varoş dediğin yer neresi nerede oturuyorsun Bağcılar mı? devam yaşadığın yerlerde suç oranları yüksek sanırım dolayısıyla sen ve arkadaşlarının benim Nişantaşı’nda bir polisle tartışma olasılığımdan daha yüksek. O nedenle senin bu tür olaylar yaşayıp benim çanta için ağlamam çok normal ama ben demiyorum ece kadar çile çektim ama senin kadar benim de canım yandı o nedenle seni daha iyi anlıyorum. Mehmet Ali bey belki bana da mesaj attı ama ben senin kadar duygusal davranmadım.” Dedi.

Seyhan Soylu ise gülerek “yani şimdi bu kızın hayat mücadelesi ve ekmeği için ağlaması ile senin çanta için ağlaman aynı şey mi Bahar “dedi ve Bahar Candan “Benim canım Ececiğim burada canlı yayında bir melek gibi ağlıyor ama o zaman insan 15 – 16 yaşında neden bir melek değildin diye merak ediyor.”şeklinde yanıtladı bunu üzerine yayında bulunan Seyhan Soylu ve Nihat Doğan güldüğü için Bahar stüdyodan gitmek istedi.

Nihat Doğan ise” bir yere gidemezsin ağlaman lazım” dedi ve Bahar Candan da ağlamaya başladı ve “Ben haberci kimliğimle bir soru sormaya çalışıyorum ama kendisine ne sorsak ben 15-16 yaşındaydım diyerek işin içinden çıkıyor ben diyorum ki senin M. Ali’yle bu olayın 1 aydır var sen ne zaman değiştin senin bu eşofmanlı ve no makeup lı halini ve ben polisleri çok seviyorum ve bir tiktokırım kimliğini ne zaman edindin? Ben mesela yaşadığım olaylardan birçok ders çıkardım ama hala geçmişimi kendimden net bir çizgiyle ayıramıyorum hala 16 yaşındaki Bahar Candanım. Seni ne değiştirdi? Sorusuna Ebru Polat “ Şu an Ece’ye gösterilen ilgiden dolayı kıskanmaya başladı Bahar biraz kıskanç çünkü” dedi. Bahar Candan ağlamasına devam ederken Seyhan Soylu masadan kalkıp Bahar a sarıldı. Bahar Candan sözlerine “Burada herkes bir oldu ben sosyetik çocuk oldum ben çanta için ağlamıyorum. Bana dm lerden neler yazıyorlar ben bir konuşsam yer yerinden oynar ama ben neden onları patlatmıyorum çünkü ben Ece gibi eşofmanla makyajsız ekran karşısına çıkıp ağlayarak masum rolü yapamam.” dedi. Ece Ronay ise “Benim takipçi sayılarım çok yüksek ve ben her yerde makyajsızım klip çekiminde bile makyaj yapmadım. Benim cildimin alerjisi var. Ben neysem oyum birileri istiyor diye makyaj yapmam.” dedi.

Bahar Candan ise “aslında sana karşıymışım gibi yorumlar yapıyorum ama kendini anlatman için sana fırsat veriyorum” dedi Ece Ronay ise konuşmasına “Evet istediğin soruyu sorabilir istediğini savunabilirsin haberci kimliğinle buradasın ya” diyerek devam etti.

Nihat Doğan Ece Ronay’a “Mali’ye savaş açmak da kolay değildir cesaret ve özgüven ister ama bana göre yapımcı Bilal Özbilge’yi de bu konuya dahil edip topa sokman bana yanlış geldi. Seni haklı olduğun yerde neredeyse haksız konuma düşürdü” dedi. Ece Ronay ise “Bilal Özbilge diye bahsettiğiniz şahıs beni arayıp yarın çık programa özür dile konu kapansın yoksa senin ifşa görüntülerini kendi programımda yayınlarım diyerek beni tehdit etti. 18 yaşın altındayım doğru değil koymanız dediğimde ise yarın özür dilemezsen yayınlayacağım” dediğini belirtti. Seyhan Soylu canlı yayında aradığı Bilal Özbilge’ye “ Şu an canlı yayındayız ve konuğumuz Ece Ronay ve seninle ilgili bir konu oldu ve biz Nihat ile birlikte dedik ki Ece’ye ‘ Bilal Özbilge’yi tanırız iki dost arasında arkadaşını tutmuş olabilir ama çık özür dile diyerek iyi niyetle aramıştır seni’  dedik. Kötü bir maksadı olamaz diye söyledik” dedi Bilal Özbilge ise “Aynen öyle oldu hatta kendisini hiç tanımadığım halde beni 5 kere arayıp bana yardımcı ol röportaj yap dedi kayıtları da vardır ben de” diyerek teli kapattı Ece Ronay ise” Ben mi aramışım yalan söylüyor numarası bile yoktu bende” dedi. Bahar Candan ise “Bilal Özbilge’yi röportaj için araman çok normal keşke Mali’ yi arayana kadar 5 kere Bilal bey i arasaydın ama bu şekilde bulaşmasaydın. Ben de numarası yok diyorsun da Mehmet Ali beyin numarası mı vardı nasıl ulaştın senin çocukluk arkadaşın mı?” diyerek tepki gösterince stüdyoda gerginlik arttı. Seyhan Soylu’ da “Bahar burada doğru söylüyor şimdi Ececiğim” dedi. Canlı yayında bir anda sesler yükseldi Ece Ronay “Mehmet Ali bey bana yazdı ben yazmadım bilmediğin konuda yorum yapmayacaksın arkadaşım. Sen bilmeden etmeden gözünü kapatarak bana burada kimseyi savunamazsın bilmediğin konuda susacaksın” diye tepkisini dile getirdi. Bahar Candan ise “Koskoca adam yalan mı söylüyor yani şimdi Ececiğimin ayaklarına sağlık bana konuk olarak geldi şimdi diye de daha önce tanıdığım insanları da bir kalem de silemem” dedi. Bahar Candan bunun üzerine “Bahar ben sana konuk gelmedim bu konuda bir anlaşalım arkadaşım. Dün Seyhan ablaya Ebru ablaya Tuğba ablaya Nihat abiye konuk geldim. Onların ricası olmasa ben zaten gelip konuşmak istemiyordum ama gelmeseydim de bu insanlara saygısızlık olurdu. Ben konuyu kapattıkça sen saçma sapan sorular soruyorsun ve saçma sapan yönlere çekiyorsun olaya cevap veremiyorum” dedi Bahar ise “Buraya gelirken halk ikiye bölündü” derken Ece Ronay bağırarak araya girdi ve “kimsenin bölündüğü yok arkadaşım. Tacizin savunması olamaz tacizi savunan onun arkadaşıdır bunun arkadaşıdır onun köpeğidir bunun köpeğidir başka bir şey olamaz. Tacizin ne savunmasını yapıyorsun bilmediğin konuda sus otur ya” diyerek sesini yükseltti.

 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.