EMRE KINAY’A TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR!

EMRE KINAY’A TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR!

ABONE OL
Aralık 21, 2021 12:51
EMRE KINAY’A TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Türk erkeklerinde sıkıntı var, sorumlusu da kadınlar” diyen Emre Kınay’a tepkiler çığ gibi büyüyor

Emre Kınay yaşananlara isyan etti: Hiç mi utanmıyorsunuz?

Oyuncu Emre Kınay, konuk olduğu bir programda “Türk toplumunun erkeklerinde sıkıntı var, sorumlusu da kadınlar” dedi. Kınay’ın bu sözleri kısa sürede sosyal medyada gündem olurken tepkiler de peş peşe gelmeye başladı.

Emre Kınay koronavirüse yakalandı! - Son Dakika Magazin Haberleri

Rol aldığı dizilerle adından söz ettiren oyuncu Emre Kınay, Haber Global’de yayınlanan Poster programına konuk oldu. Yayında çarpıcı açıklamalarda bulunan Emre Kınay’ın erkek ve kadınlar için söyledikleri ise dikkat çekti.

Emre Kınay 40 programına konuk oldu

“ERKEKLERDE SIKINTI VAR, SORUMLUSU İSE KADINLAR”

Sunucu Narmin Balayeva’nın, “Kız babası olmak bir erkeğe ne katar?” sorusu üzerine konuşan Emre Kınay, “Baba için kız evlat, anne için ise erkek evlat bambaşka. Özellikle biz kentli babalar, kentli anneler gibi yapmıyoruz. Kentli babalar olarak kızlarımızı iyi yetiştiriyoruz. Kırsal da derneklerle, yaşamsal bağlarla kız çocuklarımızı okumaya teşvik ederek medeniyete ulaştırmaya çalışıyoruz. Türk toplumunun erkeklerinde ise sıkıntı var. Yetiştirilme tarzları, kadına bakışları ve sosyal hayatın içinde… O yüzden buradaki sorumluluğu da hiç çekinmeden kadınlara veriyorum. Çocuklarını iyi yetiştirmeleri lazım.”

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Emre Kınay, sözlerinin ardından sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Oyuncuyu eleştiren birçok sosyal medya kullanıcısı “Hiç çekinmeden sorumluluğu kadınlara veriyorsunuz” ve “Bıktık artık bu laflardan” yorumunu yaptı.

İşte Emre Kınay için yapılan bazı yorumlar…

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.