Esra Dermancıoğlu eski eşini ve kızını paylaştı

Esra Dermancıoğlu eski eşini ve kızını paylaştı

ABONE OL
Kasım 16, 2021 15:36
Esra Dermancıoğlu eski eşini ve kızını paylaştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rol aldığı ilk dizi ile şöhreti yakalayan 52 yaşındaki oyuncu, sosyal medya hesabında paylaştığı, “Bu güzeli biz yaptık” notunu düştüğü fotoğraflar ile dikkat çekti.

Fotoğraftaki kişi, 2010-2012 yılları arasında Kanal D’de ekranlara gelen “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinde hayat verdiği ‘Mukaddes’ karakteri ile tanınan Esra Dermancıoğlu.

“SEN BENİ ALDATIYOR MUSUN?”

Esra Dermancıoğlu, Armağan Çağlayan’ın Youtube kanalında yayınlanan ‘Gör Beni’ programında, eski eşinden ihanet nedeniyle ayrıldığını anlatmıştı:

“Bir seyahate gideceğiz. O gece arkadaşlarımız gitti, berjerde oturuyoruz. Birden, ‘Bir şey mi oldu, sen beni mi aldatıyor musun?’ dedim, ‘evet’ dedi. Sonra konuştuk, çok konuştuk. Sonra da boşandık. Şimdi çok tatlıyız. Benim kızımın babası, çok da şeker bir adam. Ama yani sıkılmış…”

“Bir erkeğin beni aldatması bana asla bir sorun değil. Bunu adalet sistemine de sokmuyorum. Bir erkeğin ya da bir kadının birbirini aldatma konusunu asla adalet içine sokmuyorum. Bu başka bir güdü, istemiyordur başka bir şeydir.”

“ARADA BİR GEL MAKARNA YAPAYIM”

Dermancıoğlu, geçtiğimiz ağustos ayında Instagram hesabından “Çok hoşça kal Refoşumuz. Memo arada bir gel sana makarna yapayım” şeklinde bir paylaşıma imza atmıştı.

Ünlü oyuncunun “Refia & Esra & Memo” mesajını yazdığı gönderi, sosyal medyada gündem oldu. İşte Esra Dermancıoğlu’nun 18 yaşındaki kızı Refia…

Dermancıoğlu, kızı Refia’nın 18’inci yaş gününü böyle kutlamıştı:
“Benim Refiam doğdu bugün. Bu dünyaya gelmen için aracı oldum sana. Gözün, ruhun beni her aradığında orada olduğumu biliyorsun. Yaşın 18. Aklın ve ruhunla hayatla dansına başla bakalım. Seni seviyorum. Annen Esra.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.