GEÇ GELEN BAHAR CANDAN’A SEYHAN SOYLU’DAN CEZA

GEÇ GELEN BAHAR CANDAN’A SEYHAN SOYLU’DAN CEZA

ABONE OL
Mart 9, 2022 09:04
GEÇ GELEN BAHAR CANDAN’A SEYHAN SOYLU’DAN CEZA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AL SANA HABER’ de bugün Bahar CandanBahar Candan’a ceza kesildi. Seyhan Soylu’nun moderatörlüğünü yaptığı programda, sürekli olarak yayına geç kalan Bahar Candan’ ı daha önce de defalarca uyarmış ve bazen yayına almayarak cezalandırmıştı.ALSANA HABER izleyicileri Bahar Candan’ın bize bu saygısızlığı nedir? diye yorum yağmuruna tuttu.

Seyhan Soylu ya “Her seferinde Bahar’ı affediyorsun. Eğer bu seferde ağır bir ceza vermezsen sana da artık güvenimiz azalacak diyen binlerce kişi. Seyhan Soylu Bahar Candan geç kalınca ona öyle bir ceza verdi ki stüdyodaki yorumcular, teknik ekip dahil herkes şoke oldu.

Türkiye’nin gündeminde olan Ayçiçek yağı stoklanması ve yağ fiyatlarındaki artış konuşulurken o sırada yayına geç gelen Bahar Candan bu konuda yorum yaparak İnsanlar yağ alamıyor ama biz alabiliyoruz. Bazen yağ içiyorum ve ayaklarımı yıkıyorum.” derken Nurcan Sabur, Seyhan Soylu’ ya Bahar Candan’ ın geç kalmasıyla ilgili “Seyhan sen her gün konuşuyorsun, konuşuyorsun Bahar için. Bir daha gecikirse almayacağım diyorsun. Ceza vereceğim diyorsun” diyerek uyardı.

Seyhan Soylu’ da “Evet izleyici de yazıyor zaten. Bahar’ a ceza verilsin istiyor. Bahar sana üç soru soracağım. Yağa zam yapıldı. 100 TL’ den 200 TL oldu. Haberin var mı?” diye sorunca Bahar Candan “Evet haberim var. 200 TL bence yağ için çok az. Bence 1000 TL olmalı. Çünkü benzine ne kadar ödüyorlar? Yağa ne kadar ödüyorlar? Yağ da bir insanın benzini. Bu zamanda ne ucuza alınıyor ki yağı ucuza alsınlar? Yağa haksızlık oluyordedi.

Seyhan Soylu Bahar sen kafayı mı yedin. Halkımız 4.200 TL asgari ücretle garibim vatandaş ne yapacağını şaşırmış, sende insan tahrik eder gibi Ayçiçek 200 TL değil 1.000 TLolsun diyorsun? Senin alım gücün olabilir. Normal mi senin söylediğin şey? Ve anlamadığımız ne biliyor musun? 24 saat önce söz verip de 24 saat sonra yine geç kalarak aynı saygısızlığı nasıl yapıyorsun? Sana ceza vereceğim. Yemin etmiştim diye yorum yaptı.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü gibi hassas bir günde en çok kadınların ihtiyaç duyup kullandığı Ayçiçek yağı için yapılan zammı az bulan Bahar Candan’ a bu sözlerinden dolayı sinirlenen Seyhan Soylu, stüdyoya yağ isteyerek Bahar Candan’ a yağ içirme ceza verdi. Bahar Candan bir bardak yağı kafasına dikerken stüdyodaki konukların midesi bulandı.

 

Nurcan Sabur “Seyhan senin parana yazık. O içtiği bardak kaç paraydı biliyor musun sen? Masada servet yatıyor”  şeklinde yorum yaptı. Bahar Candan “Ben zaten 2 gündür yağ içiyorum” deyince yorumculardan Dr. İsmail Bay “Daha önce içmiyor muydun ucuz diye? Pahalandıktan sonra mı içmeye başladın?” diye sordu. Candan “Evet ucuzken içmiyordum” diye yanıtladı.

Canlı yayına geç kaldığı için de ayrıca cezalandıracağını söyleyen Seyhan Soylu,  izleyiciyi de “Yağı başından aşağı dökeyim mi? Dökmeyeyim mi?” diye sorarak yardım istedi. İzleyicilerin büyük çoğunluğu “Dök” deyince Bahar Candan kaçınılmaz sona yaklaştığını anladı ve Gerekirse ben ayaklarıma dökeyim” dedi.

Seyhan Soylu “Bıktım artık senin geç kalmalarından bıktım gerçekten. Bu cezayı yalnızca geç kalmandan ötürü değil, bize değer veren seyirciye bu resmen hakaret demek. Ne demek yağ çok ucuz daha da pahalı olmalı diye. Bu sefer 1 bardak yağ içme cezası değil kafandan aşağıya 1bidon yağ dökülmeyi hak ettin” deyince Bahar Candan “Başımdan aşağı niye dökelim? Ayağımı yıkayayım”deyince Seyhan Soylu; Milletimiz yiyeceğine yağ koyamazken sen ayağını mı yıkayacaksın? Çüş artık iyice manyaklaştın. Bu büyük bir saygısızlık. Sen büyük bir cezayı gerçekten hak ettin. Asla affın yokdedi.

Bu sözler üzerine Nurcan Sabur “Olur mu öyle şey? Bu ne demek biliyor musun? Bu toplumla alay etmek demektir. Canlı yayındayız. Topa koyarlar bizi” diyerek tepki verdi.

O sırada Bahar Candan yerinden kalkıp kazağını çıkarınca Seyhan Soylu iyice çıldırdı. Bahar sen resmen kendin kaşındın. Senin izleyiciye saygısızlığından sonra kafandan bu yağ tenekesini boca etmezsem halk beni linç edecek. Ya buraya gel ya da stüdyodan defol git”  deyince seyirciden gelen ısrarla Yağı kafasından dök cezasını verdi. Seyhan Soylu Bahar Candan’ın kafasına 1 teneke Ayçiçek yağını canlı yayında boşalttı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.