GELİŞİM DANIŞMANI BURCU BABAÇ ANLATIYOR…

GELİŞİM DANIŞMANI BURCU BABAÇ ANLATIYOR…

ABONE OL
Aralık 27, 2021 08:17
GELİŞİM DANIŞMANI BURCU BABAÇ ANLATIYOR…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

RUHSAL VE HOLİSTİK GELİŞİM DANIŞMANI BURCU BABAÇ ANLATIYOR…

Burcu Babaç, 1989 yılında İzmir Fen Lisesi, 1995 yılında  Ortadoğu Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği’ nden mezun olmuş, Beykent Üniversitesi Klinik Psikoloji bölümünde yüksek lisansını tamamlamış danışman ve Klinik Psikoloji uzmanıdır. “Madde Kullanım Bozukluğu Tedavisi Alan Hastalarda Dürtüsellik ve Duygu Düzenleme Güçlüğü Arasındaki İlişki” konulu yüksek lisans tezini Balıklı Rum Hastanesi’ nde yapmıştır.

20 yıla yakın Elektrik Elektronik Mühendisi olarak Ericsson, Sabancı Holding, Profilo Holding, Yıldız Holding, Oyak Grubu, Turkcell gibi büyük şirketlerde yöneticilik de dahil olmak üzere çok çeşitli görevlerde yer almıştır. Proje yönetimi, ekip yönetimi, süreç ve operasyon yönetimi konusunda bilgi birikimi yüksektir. 2003 yılından beri kendi kişisel ve ruhsal gelişimiyle başlayan yolculuğun devamı olarak 2015 yılı başından itibaren kendini beyaz yakalı çalışan olmaktan azad etmiş ve danışmanlık vermeye başlamıştır.

İnsan psikolojisi ve ruhsallığını kurumsal, teknik bilgi birikimleriyle harmanladığı teknikler ile kurumsal ve bireysel danışmanlıklar vermekte,  bireysel ve kurumsal farkındalık ve gelişim atölyeleri aracılığıyla da bireylerin  ve şirketlerin başarılı, verimli, sağlıklı bir şekilde hedeflerine ulaşmaları icin yol arkadaşlığı yapmaktadır. Ergenler, yetişkinler ve çiftlere  bireyselde ruhsal ve holistik gelişim danışmanlığı vermektedir. Danışmanlıklarını türkçe ve ingilizce online ve yüz yüze olarak sürdürmekte olup sadece Türkiye’de değil dünyanın pek çok yerinde de danışmanlık vermektedir.

Bireysel çalışmalarında  kişilerin yaşamlarındaki işlevsiz durumların tespitine, olumsuz yaşam deneyimlerinin etkilerinden sıyrılmalarına, daha iyi bir yaşam sürmelerine engel olan bilinç dışı süreçlerin yeniden sağlıklı bir şekilde yapılandırılmasına ve potansiyellerini keşfetmelerine odaklanır. Bir bireyin deneyimi bedeni, duygu,  düşünceleri, davranışları ve ruhu göz önünde bulundurularak değerlendirilmelidir. İnsanların olaylar ve durumlar karşısında neden bu şekilde davranmayı seçtiklerini, neden böyle düşündüklerini, hissettiklerini  anlamak için sorunun sadece bir yönüne odaklanmak yerine, çeşitli faktörlerin birbiriyle etkileştiğini ve birbirini etkilediğini kabul etmek gerekir.

Danışanın deneyimini bu bakış açısıyla analiz ederek, hem farklı değişkenlerin kişinin iyilik halini nasıl etkileyebileceğine hem de bu faktörlerin nasıl etkileştiğini ve birbirlerini nasıl etkilediğini çözümleme fırsatı doğar. Bu sayede birey sağlığını etkilemesine neden olan iç ve dış faktörleri farkeder ve bütünsel ve daha kalıcı çözümler bulunmasına yardımcı olur.

Danışanlarıyla çalışırken batı ve doğu yaklaşımını bir arada sentezlediği karma teknikler kullanır. Şema terapi, Gestalt yaklaşımı, regresyon terapisi, progresyon terapisi, bilinçdışı dönüşüm, pranik enerji, akaşik kayıt okuma, psişik dönüşüm teknikleri en sık kullandığı teknikler arasında yer almaktadır. Sadece bireysel değil kurumsal mutluluk tasarımcısı şapkasıyla kurumsal danışmanlık da vermektedir.

Şirketler de tıpkı insanlar gibi yaşayan,  dönüşen,  zaman zaman sorunlar yaşayan organizmalardır.  Neden mi?  Çünkü büyük olsun küçük olsun tüm şirketler insanlardan oluşur da ondan. Dolayısıyla nasıl ki bir kişi için ruhsal ve holistik dönüşüm söz konusuysa insanların oluşturduğu organizmalar olan küçük ya da büyük ölçekteki bütün şirketler için de benzer bir dönüşüm söz konusudur. Oxford Üniversitesi bünyesinde 2019 yılında yapılan bir araştırmada çalışanların mutlu olduklarında %13 daha üretken olduklarına dair bulgular vardır. 

Kurumsal eğitimler ve danışmanlıklar aracılığıyla şirketlerin başarılı, verimli, sağlıklı bir şekilde hedeflerine ulaşmalarına, çalışan mutluluğu ve verimliliğini sürdürülebilir bir şekilde koruyarak gelişmelerine ve karlılıklarını arttırmalarına da yol arkadaşlığı yapmaktadır. Dans etmek, perküsyon çalmak ve yabancı dil öğrenmekten büyük keyif alır.

Ayrıntılı bilgi için:

www.burcubabac.com

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.