GÖKHAN ÇIRA, SELİN’İ ÇABUK UNUTTU!

GÖKHAN ÇIRA, SELİN’İ ÇABUK UNUTTU!

ABONE OL
Aralık 8, 2021 08:06
GÖKHAN ÇIRA, SELİN’İ ÇABUK UNUTTU!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gökhan Çıra’nın, yeni sevgilisiyle sarmaş dolaş fotoğrafları

Galatasaray taraftarının Gökhan Çıra olayına tepkisi çok sert oldu - Son  dakika Galatasaray haber...

Eylül ayında Selin Ciğerci ile boşanan Gökhan Çıra, yeni bir aşka yelken açtı. Sevgilisiyle sosyal medya hesabından sarmaş dolaş bir pozunu paylaşan Çıra, genç kadının kimliğini gizlemek için yüzünü emoji ile kapattı.

Gökhan Çıra#39dan boşanmaya hazırlanan Selin Ciğerci#39den ilk açıklama -  Son Dakika Magazin

2019 yılında görkemli bir düğünle evlenen Selin Ciğerci ile eski futbolcu Gökhan Çıra, geçtiğimiz eylül ayında tek celsede boşandı. Boşandıktan kısa bir süre sonra iş ortalıklarını bitiren ikili, yeni ilişkilere yelken açtı.

YENİ SEVGİLİSİNİN YÜZÜNÜ GİZLİYOR

25 yaşındaki Gökhan Çıra, boşandıktan kısa bir süre sonra sarışın bir kadınla aşk yaşamaya başladı. Geçtiğimiz günlerde bir fotoğraf paylaşarak aşkını ilan eden Çıra, yeni sevgilisini herkesten gizliyor. Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan Çıra, bu sefer de sevgilisine sarıldığı bir pozunu paylaştı ve yine genç kadının yüzünü gizledi.

SELİN DE YENİ AŞKA YELKEN AÇTI

Selin Ciğerci de geçtiğimiz günlerde basketbolcu Metecan Jamesile aşk yaşamaya başladı. Yeni sevgililer önceki gün ilk kez el ele görüntülenmişti.

Basketbolcu Metecan Birsen, Selin Ciğerci'yle aşk yaşadığı dedikodularını  yalanladı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.