GÖKHAN ÇIRA’DAN GİZEMLİ PAYLAŞIM

GÖKHAN ÇIRA’DAN GİZEMLİ PAYLAŞIM

ABONE OL
Aralık 8, 2021 08:10
GÖKHAN ÇIRA’DAN GİZEMLİ PAYLAŞIM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yüzünü Emojiyle Gizledi!

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’den boşandıktan sonra çeşitli açıklamalarla gündeme gelen futbolcu Gökhan Çıra‘nın, yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Gökhan Çıra, bir kadınla sarmaş dolaş fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı. Çıra, sarıldığı kadının yüzünü emoji ile kapattı.

Gökhan Çıradan gizemli paylaşım Yüzünü emojiyle gizledi

25 yaşındaki futbolcu Gökhan Çıra, 9 Eylül’de Selin Ciğerci ile iki yıllık evliliğini sonlandırmıştı. Ciğerci’nin basketbolcu yeni sevgilisinin ardından Gökhan Çıra da kısa sürede gönlünü başkasına kaptırdığı iddia edildi.

EMOJİYLE PAYLAŞTI

Yeni sevgilisi olduğu iddia edilen kişiyle birlikte çekilen bir pozunu Instagram’dan paylaşan Çıra, yüzünü koyduğu bir emojiyle gizledi. Çıra’nın aşk yaşadığı ismin kim olduğu merak edildi.

Gökhan Çıradan gizemli paylaşım Yüzünü emojiyle gizledi

37 yaşındaki sosyal medya fenomeninin, sürpriz boşanmadan kısa süre sonra yeni bir aşka yelken açtığı ve sevgilisinin basketbolcu olduğu öne sürülmüştü.

BASKETBOLCU, 28 YAŞINDA

Ciğerci, konuyla ilgili; “Bir basketbolcu konuştuğum var. Konuşuyorum, aşk yok. Sohbet, muhabbet. Ne olacağı belli değil. Arkadaşlarım ‘Bir yere gidersen çekerler’ diyorlar, ne yapayım eve mi çağırayım? 28 yaşında. Sohbet arkadaşım” demişti.

sGökhan Çıradan gizemli paylaşım Yüzünü emojiyle gizledi

Öte yandan birkaç gün önce Gökhan Çıra, trafikte seyir halindeyken bir kadınla görüntülenmişti. Eski futbolcunun, araç içerisinde yanındaki kişinin Brezilyalı olduğu ve ikilinin bir süredir aşk yaşadığı öne sürülmüştü.

Gökhan Çıradan gizemli paylaşım Yüzünü emojiyle gizledi

Genç kadınla ilgili soruları yanıtsız bırakmayı tercih eden Çıra, eski eşi Ciğerci’nin “Ortaklığı bitireceğim” sözleri için ise dikkat çeken bir açıklamaya imza atmıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.