GÖKHAN GÖZ; “BİR KADININ BU KADAR ÇOK KİŞİYLE YAZIŞMASINI HAZMEDEMEM.”
  • ALSANA HABER
  • Magazin
  • GÖKHAN GÖZ; “BİR KADININ BU KADAR ÇOK KİŞİYLE YAZIŞMASINI HAZMEDEMEM.”

GÖKHAN GÖZ; “BİR KADININ BU KADAR ÇOK KİŞİYLE YAZIŞMASINI HAZMEDEMEM.”

ABONE OL
Aralık 28, 2021 20:50
GÖKHAN GÖZ; “BİR KADININ BU KADAR ÇOK KİŞİYLE YAZIŞMASINI HAZMEDEMEM.”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Flash Tv’ de yayınlanan “Seyhan SOYLU ile AL SANA HABER”, Türk televizyonlarının en olaylı sansasyonel programı olarak zirveyi kimseye kaptırmıyor. Bugün “AL SANA HABER” de Gazeteci Nurcan Sabur, Şarkıcı Ebru Polat,  Sosyal Medya Fenomeni Bahar Candan, Gazeteci Özlem Ateş, Türkücü Fatih Bulut, Medikal Estetik Doktoru İsmail Bay programın konuk yorumcularıydı.

Eşi Berdan Mardini’ den sonra büyük aşk yaşadığı Gökhan Göz’ ü de aldatan Fatoş Yelliler magazin gündemine düşmüştü.  Gökhan Göz bu aldatmanın ardından canlı yayın açmış ve Fatoş Yelliler’ e ait kıyafetleri sosyal medya hesabından yakarak ilişkisini bitirdiğini ilan etmişti. Ardından yine bir canlı yayın açarak havaya ateş ettiği görüntüler magazin gündemine düştü. “Al Sana Haber” e daha önce de birçok kez bağlanan Gökhan Göz, bu görüntülerin ardından canlı yayına ilk kez telefonla bağlanarak Seyhan Soylu’ nun sorularını yanıtladı.

1350 KİŞİNİN İZLEDİĞİ CANLI YAYINDA HAVAYA ATEŞ EDEN GÖKHAN GÖZ “AL SANA HABER” E İLK KEZ AÇIKLAMA YAPTI.

Seyhan Soylu; “Gökhancığım merhaba. Dün sosyal medyada açtığın canlı yayında havaya ateş ediyordun. Gecenin 3’ ünde 1500 kişiye yayın yapabilen popüler birisin artık. Kimsenin paylaşamadığı bir adam haline geldin. Bu silah sesleri sana mı ait?” diye sordu. 

Gökhan Göz; “Şöyle cevaplayayım Seyhancığım. Ben Şile Ağva’da ikamet etmekteyim. Çiftliğim burada. Ve yırtıcı hayvanlar vari. Domuz sürüsü gelmişti. Ben de aracımla girdiğimde güvenlik ekibi onları uzaklaştırıp kaçırmak istedi. 4 tane küçük köpeğim var benim dışarda olan, bunlara da zarar veriyorlar. Yabani hayvanlar beslensin diye artık yemekleri koyuyoruz biraz uzağa. Ama tabi doğada oldukları için biraz hırçınlar ve çiftliğimize gelerek zarar verebiliyorlar. Yanımdaki emekli polis arkadaşlar da uyarı amaçlı silahlarıyla havaya ateş etti. Doğrudur. O da yayınıma denk geldi. Tabi güvenliğimizi sağlamak zorundayız. Orada hayvana ateş edilmiyor. Havaya ateş ediliyor. “ diye yanıtladı.

GÖKHAN GÖZ HAVAYA ATEŞ EDEREK FATOŞ YELLİLER’ E GÖZDAĞI MI VERDİ?

Seyhan Soylu lafa girerek emekli polislerin havaya da olsa ateş etmelerinin suç olduğunu ve sorumlu olduklarını hatırlattı. Bunun üzerine Göz; “Her şeyden önce benim güvenliğimden de sorumlular. O domuz sürüsü 10 – 12 taneydi. Ben de biraz alkollüydüm. Alkollü olunca da daha duygusal oluyorum. Yırtıcı olsa da hayvanlara yaklaşabiliyorum. Onlar da beni korumak için yaptılar. Kanunda yeri var. Sonuçta benim yaşadığım yerde insan yaşamıyor. Ormanın içindeyiz. Kendi güvenliğimizi sağlamak zorundayız. “ diye konuştu.

Bahar Candan ise; “Yani havaya ateş etmenin Fatoş ile hiç mi ilgisi yok?” diye sorunca Gökhan Göz tepki göstererek; “Ya arkadaşlar yapmayın. Benim bir bayana hiçbir zaman şiddet uyguladığımı ya da tehdit içerikli bir şey yaptığımı gördünüz mü? Benim elbiseleri yakmamdaki amaç, severek ve isteyerek onun üzerinde gördüğüm kıyafetleri giyerek bir başkasıyla görüşmesine tahammül etmek istemediğim için elbiseleri yaktım. Bunlar benim Fatoş’a aldığım kıyafetler. Bu saatten sonra Fatoş benim için bitmiştir. Hayatıma yepyeni tertemiz bir sayfa açıyorum. Sıkıldım artık bu tür olaylardan ve yaşadığım iğrenç şeylerden çok pişmanım. Sosyal medyada ve magazinde lanse edildiği gibi bir adam değilim ben. Son olarak şunu söyleyeyim. İnsan aşk yaşadığı zaman tabi ki bir takım hatalar yapabiliyor. Yanlış aşklar da yaşayabiliyor. Bu insanın doğasında var. Hepimiz hata yapabiliriz.” dedi.

GÖKHAN GÖZ; “FATOŞ YELLİLER BERDAN’DAN SONRA BENİ DE ALDATTI.”

Seyhan Soylu ise; “Geçen Fatoş ile ayrılık haberinde yayına bağlandığında Fatoş’a aşık mısın diye sormuştum. Evet demiştin.” diye sorduğunda Gökhan Göz; “Aşk bir günde bitmiyor. Şimdi bitti çünkü bitmesi gereken bir olay gördüğüm için bitti. Geçmişi silmiş olabilirim ama gelecekteki hataları da kabul edeceğim anlamına gelmiyor. Benim gözümle gördüğüm bir olay yok ama yazışmalarındaki kişi adedini görünce bir kadının bu kadar çok kişiyle yazışmasını hazmedemem. Kendime daha düzgün bir ilişki seçeceğimden bu ilişkiye nokta koydum. Olayın başka bir ayrıntısı yok. Herkes yaptığını çekecek ama ben bu kadar pisliğin içine nasıl düştüm anlamış değilim.” diyerek pişmanlığını dile getirdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.