GÜLŞAH SARAÇOĞLU’NDAN YANIT GECİKMEDİ.

GÜLŞAH SARAÇOĞLU’NDAN YANIT GECİKMEDİ.

ABONE OL
Kasım 23, 2021 14:37
GÜLŞAH SARAÇOĞLU’NDAN YANIT GECİKMEDİ.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gülşah Saraçoğlu: Parmak izim ve kan grubum orijinal.

Gülşah Saraçoğlu, kendisini eleştiren takipçisine sinirlendi. Ünlü modacı Gülşan Saraçoğlu, çıktığı akşam yemeğinden fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı. Bir takipçisi, Saraçoğlu’nu fazla estetik yaptırdığı için eleştirdi. “Göz bebeklerin ve kulakların dışında hiçbir yerin orijinal değil” diyen takipçisine, ünlü modacıdan yanıt gecikmedi.
 

“GİZLİ HAYRAN”

Saraçoğlu,“Özür dilerim size bu kadar rahatsızlık verdiğim için. Ayrıca parmak izim ve kan grubum da orijinal. Geri kalanını Türk doktorlarına emanet ettin. Gereksiz eleştiri, gizli hayranlıktır. Hadi şimdi istediğin gibi linç et beni. Ne kadar kayda değer olduğumu sen kendi kafanda yaşa…”


GÜLŞAH SARAÇOĞLU KİMDİR?

Gülşah Saraçoğlu, 1982 yılında dünyaya geldi. Lise eğitimine devam ederken moda dersleri almaya başladı. Moda duayeni Dilek Hanif‘in asistanı olarak atıldığı moda sektöründe kısa sürede tanındı. 2012 yılında ayrıldığı eşi Selçuk Yentur ile yeniden nikah masasına oturdu. Bir dönem kilolarıyla başı dertte olan Gülşah Saraçoğlu verdiği kilolarla hem şaşırttı hem de bambaşka birine dönüştü. 

2010 yılında evlenip 2012’de boşandığı eşi Selçuk Yentur ile 2014 yılında tekrar evlendi. Daha sonra yine 2015 yılında boşanıp yine eski eşi Selçuk Yentur ile 11 Ocak 2018 tarihinde tekrar nişanlandı. 2011 doğumlu Aslan Yentur adında bir oğlu var. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.