Hakan Altun: Sibel ve Hüsnü’yle aile gibi olduk

Hakan Altun: Sibel ve Hüsnü’yle aile gibi olduk

ABONE OL
Kasım 17, 2021 04:24
Hakan Altun: Sibel ve Hüsnü’yle aile gibi olduk
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yemek sonrası çekime gittiğini söyleyen Hakan Altun, “Sibel ve Hüsnü’yle devam ediyor, şarkıları söylüyoruz. Konserler devam ediyor, Allah’a şükür karnımızı da doyurduk. Şimdi işe hazırız” dedi.

SAĞLIK DURUMU
49 yaşındaki şarkıcı, sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, “İyiyim, her şey yolunda. İlaç tedavim devam ediyor” dedi.

Bodrum ile İstanbul arası mekik dokuduğunu söyleyen şarkıcı, “Zorlanıyorum, çekimler İstanbul’da olduğu için hafta içi burada kalıyorum. Gerçi 15 gün önce bir boşluğumuz vardı, Bodrum’daydım” şeklinde konuştu.

“EKİP ÇOK İYİ”
‘Şarkılar Bizi Söyler’in başarısından bahseden Altun, “Ekip çok iyi. Sevgili Sibel ve Hüsnü’yle aile gibi olduk. Türk halkına şarkılarımızı iletmeye çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.

Yılbaşına Ankara’da gireceğini söyleyen Altun’a, alacağı sahne ücreti hakkında, ”Bir şeyler yazıyorlar sürekli benim hakkımda. Ben parayı konuşmuyorum, şarkı söylüyorum sadece. Biz döner yiyoruz sadece, bakın para bile vermedim, misafir ettiler” diyerek espri yaptı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.