DOLAR

32,3699

0.15%
EURO

34,9784

-0.29%
ALTIN(gr)

2.324,14

0,22%
BİST 100

%
Halk GYO’nun net kârı 27.6 milyon lira oldu

Halk GYO’nun net kârı 27.6 milyon lira oldu

ABONE OL
Kasım 18, 2021 05:36
Halk GYO’nun net kârı 27.6 milyon lira oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi kapsamında 46 ve 34 katlı Halk Ofis Kuleleri’nin ve İzmir’de Evora İzmir projesinin inşasına devam eden Halk GYO, Kocaeli Dilovası’nda bir sanayi sitesi projesine başladı. Şirket ayrıca, daire satışlarını tamamladığı Bizimtepe Aydos projesinin ticari ünitelerinin de satışına başladı.

Finansal verileri değerlendiren Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan, şunları söyledi:

“Stratejik bir yaklaşımla oluşturduğumuz dengeli yatırım portföyümüz, istikrarlı büyümemizi sağladığı gibi ülke kalkınmasını ve düzenli kentleşmeyi de desteklemektedir. 2021, pek çok projemizi finalize ettiğimiz ve yeni arayışlara girdiğimiz bir yıl olmuştur. Bu arayış neticesinde yeni bir projeye adım attık. Kocaeli Dilovası’nda bir sanayi sitesi oluşturmak üzere, iştirakimiz olan Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş. ile Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş. arasında, ‘Dilovası Sanayi Merkezi Projesi’ başlığıyla yüzde 50 – 50 gelir paylaşımlı olacak şekilde, arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı sözleşmesi imzaladık.”

Karan, “Proje inşasına başlamak üzere hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Dilovası; otoyol, liman, havaalanı ve tren gibi ulaşım olanaklarının varlığı ve Osmangazi Köprüsü’ne yakınlığıyla önümüzdeki dönemde sanayi açısından daha da öne çıkacak bir cazibe merkezine dönüşmektedir. Halk GYO olarak bu bölgede sanayimize odaklanan düzenli ve planlı büyümenin bir parçası olmak istiyoruz” açıklamasını yaptı.  

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.