HALUK LEVENT’TİN PROGRAMI YAYINDAN KALDIRILDI

HALUK LEVENT’TİN PROGRAMI YAYINDAN KALDIRILDI

ABONE OL
Aralık 14, 2021 08:53
HALUK LEVENT’TİN PROGRAMI YAYINDAN KALDIRILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
HALUK LEVENT’ İN YARDIM AMAÇLI YAPTIĞI PROGRAM YAYINDAN KALDIRILDI…

Sevilen sanatçı Haluk Levent’in sunduğu Star TV ekranlarında yayınlanan “Haluk Levent’le Yeniden” programı, düşük reytingleri sebebiyle yayından kaldırıldı.

Yardımseverliği ve toplumsal olaylara karşı duyarlılığı ile gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Haluk Levent’in sunuculuğunu yaptığı “Haluk Levent’le Yeniden” programı için sevenlerini seven üzen haber geldi. Star TV ekranlarında perşembe akşamları yayınlanan program yayından kaldırıldı.

 

YAYIN GÜNÜNÜN DEĞİŞMESİ DE KURTARAMADI

Canlı olarak ekrana gelen ve sevilen şarkıcı Haluk Levent’in şarkıları ile süslenen program, son olarak düşük reytingleri nedeniyle perşembe gününden pazar akşamına çekilmişti.

YAYINDAN KALDIRILDI

Gün değişikliğiyle istenen izleyici sayılarına ulamayan programın kanal yönetimi tarafından fişi çekildi. Yapımcılığını Global Medya ile Poll Production’un üstlendiği yapımın ömrü 4 bölüm sürdü.

Haluk Levent'le Yeniden programı yayından kaldırıldı

 

HALUK LEVENT KİMDİR?

Haluk Levent Acil ya da bilinen adıyla Haluk Levent ( 26 Kasım 1968, Yüreğir, Adana), Türk rock şarkıcısı.

26 Kasım 1968 tarihinde Adana’nın Yüreğir ilçesindeki Yamaçlı mahallesinde doğmuştur. Dokuz kardeşin sekizincisi olan Haluk Levent, ailesinin Nusayri olduğunu fakat Arap olmadıklarını ifade etmektedir.İlkokulu Sabancı İlköğretim Okulu’nda okudu. Adana Atatürk Lisesi’nden mezun oldu.

Haluk Levent’in programı sadece 4 hafta dayanabildi! Yayından kaldırıldı

Sonra sırasıyla Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Mühendisliği, Ankara Üniversitesi Kastamonu Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü ve Ankara Üniversitesi Muhasebe bölümünde kısa zamanlar öğrencilik yaptı. Üniversite giriş sınavlarını kazanıyordu ama eğitimini istikrarlı bir şekilde ilerletemiyordu. Bu durumda ailesinin maddi sıkıntıları da önemli bir rol oynuyordu.

Sınavlarla geçen bu yıllar içinde ticaretle uğraşan Haluk Levent, başarısız bir ticaret adamı olarak Adana’dan ayrıldı ve kendini yollara verdi. İlk albümünün “Yollarda” adını alması da bu günlerdeki deneyimlerin sebebidir. Birçok şehirde dolaşıp şarkı söyledi. Kimi zaman hasta bir kız çocuğu için sokak sokak dolaşıp şarkı söyleyerek para toplamaya çalıştı. Bu çabaların bazılarında başarılı oldu.

 

1992 yılında İstanbul’a geldi. Ortaköy’de çeşitli barlarda çalıştı. Yıldıray Gürgen ile tanıştı. Bununla beraber Serdar Öztop ve Akın Eldes gibi kaliteli müzisyenlerle çalışıp albümlerinin kalitesinin artmasını sağladı 1990’da başladığı albüm çalışmaları zahmetli ve yıldırıcı üç yılın ardından meyvesini verdi. 1993 temmuzunda Yollarda albümünü çıkarttı.

Bu albüm aynı zamanda Anadolu rock müziğinin ortaya çıktığı 70’lerden sonra ikinci yükseliş döneminin ilk eserlerindendir. Aynı yıl Moğollar da 20 yıl aradan sonraki ilk albümünü çıkartmıştır. Yollarda hiç beklenmedik bir şekilde yaklaşık iki yüz binlik satış rakamına ulaştı. Bu, Türkiye Müzik piyasasında açılan yeni bir kulvarın ardından milyonları sürükleyeceğine dair ilk işaret gibiydi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.