İBO SHOW’UN ÖZEL YILBAŞI BÖLÜMÜNDEN İLK KARELER GELDİ!

İBO SHOW’UN ÖZEL YILBAŞI BÖLÜMÜNDEN İLK KARELER GELDİ!

ABONE OL
Aralık 29, 2021 13:26
İBO SHOW’UN ÖZEL YILBAŞI BÖLÜMÜNDEN İLK KARELER GELDİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İbo Show’un yılbaşı özel bölümünden ilk kareler geldi! Gülben Ergen, dekoltesiyle geceye damga vuracak

 

İbo Show, yılbaşı özel programıyla 31 Aralık’ta ekrana gelecek. Ünlüler geçidinin yaşanacağı programda Gülben Ergen, Serdar Ortaç, Ümit Besen, İrem Derici, Ceylan, Mahmut Tuncer, İdo Tatlıses ve Şafak Sezer yer alacak. Fiziğiyle kendine hayran bırakan 49 yaşındaki Ergen’in dekoltesi ise geceye damga vuracak.

Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya’nın üstlendiği İbrahim Tatlıses‘in de sunuculuğunu yaptığı İbo Show, yılbaşı özel bölümüyle Star TV’de izleyicisiyle buluşacak.

Bu çok özel programın konukları ise; Gülben Ergen, Serdar Ortaç, Ümit Besen, İrem Derici, Ceylan, Mahmut Tuncer, İdo Tatlıses ve Şafak Sezer olacak. Oryantal Didem de yılbaşı özel programında performans sergileyecek. Genç şarkıcı İdo Tatlıses ise ilk kez babasının programına konuk olacak.

Fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken Gülben Ergen ise gecede Gülşah Saraçoğlu imzalı özel tasarım bir elbise tercih etti. Programın merakla beklenen özel bölümünden ilk görüntüler de geldi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.