İBRAHİM BÜYÜKAK “GÜZEL BİR SEZON GELİYOR”

İBRAHİM BÜYÜKAK “GÜZEL BİR SEZON GELİYOR”

ABONE OL
Aralık 21, 2021 13:14
İBRAHİM BÜYÜKAK “GÜZEL BİR SEZON GELİYOR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başarılı oyuncu İbrahim Büyükak, geride bıraktığımız günlerde Metropol İstanbul’da objektiflere yansıdı. İşte detaylar…

Dizisinin yeni sezon çekimleri için kolları sıvayan Büyükak, DasDas Sahne’ye gelerek çekimlerini sürdürdü. Yeni sezon çekimlerine tam gaz devam ettiğini dile getiren İbrahim Büyükak, yayın tarihi için Mart ayı müjdesini verdi ve “Bugün burada setim vardı. Dizinin bir bölümünü burada çekeceğiz, güzel bir sezon geliyor.” dedi.

İBRAHİM BÜYÜKAK KİMDİR?

İbrahim Büyükak (d. 20 Ağustos 1983, İstanbul), Türk oyuncu ve yazar. Uludağ Üniversitesi İktisat Bölümünden mezun oldu. BKM Mutfak ekibine katılan son üyelerden biridir. 2008’de Kanal D’de yayınlanmaya başlayan BKM Mutfak’taki Çok Güzel Hareketler Bunlar programında skeçleri yazıp oynadı. Mayıs 2013’te Star TV’de 3+1 adlı TV programıyla Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç ile bir gece şovu yaptılar. Acun Ilıcalı’nın programı satın alması üzerine program 5 Ekim 2013’te TV8’s 3 Adam adıyla devam etti. TV8’de yayınlanan Bana Baba Dedi dizisinde Cüneyt karakterini canlandırmıştır. 2017’de 3 Adam’ın sona ermesi ile kendi başına projeler üretmeye başlamıştır. Küçük EsnafYol ArkadaşımYol Arkadaşım 2 ve Bayi Toplantısı gibi senaristinin kendisi olduğu filmler yapsa da, 2021 yılında kendi hayat hikâyesini alternatif bir şekilde anlattığı İlginç Bazı Olaylar isimli internet dizisinde yönetmenliğe de adım atmıştır. Diziyi hem yazmış, hem çekmiş, hem de başrol oynamıştır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.