İrem Derici göğüs estetiğinin fiyatını verdi

İddialı açıklamaları ve paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen İrem Derici konser fotoğraflarını paylaşmaya devam ediyor. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara düştüğü notlarla da dikkat çekiyor

Dudağı dışında pek çok yerinde estetik olduğunu her fırsatta çekinmeden söyleyen Derici bu sefer de göğüsleriyle ilgili yaptığı bir yorumla dikkat çekti.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan İrem Derici, yine çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu. Derici, "4 bin euro (45 bin TL) verdim diye .... mikrofon uzatıyorum" dedi.

Son günlerde Demet Akalın ile yaşadığı polemiğin tatlıya bağlanmasıyla gündemde olan İrem Derici, bu kez kendisine çirkin diyen bir takipçisine verdiği yanıtla magazin gündemine bomba gibi düştü.

'SÖYLENDİĞİ GİBİ ÇİRKİN DEĞİL, DAHA ÇİRKİN'

Birkaç gündür Kapadokya'da tatilin tadını çıkaran ünlü şarkıcı için bir Twitter kullanıcısı "Bebek'te İrem Derici'yi gördüm. Öyle söylendiği gibi çirkin değil, daha çirkin" şeklinde tweet attı.

İREM'DEN ŞAŞIRTAN CEVAP

Bu yoruma kayıtsız kalmayan İrem Derici, küfürlü bir yanıt verdi. Ünlü isim, paylaşımında; ".. salağı 4 gündür Kapadokya'dayım ben" ifadelerini kullandı.