İREM DERİCİ NAZARA GELDİ!

İREM DERİCİ NAZARA GELDİ!

ABONE OL
Aralık 8, 2021 09:03
İREM DERİCİ NAZARA GELDİ!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nazar değdi! İrem Derici kötü haberi böyle duyurdu.

Geçtiğimiz akşam 47’incisi düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreninde beş isme ödül vermek için dekolteli şık elbisesiyle sahneye çıkan ve ardından İstanbul’da bir mekanda konser veren İrem Derici’ye nazar değdi. Pazar akşamı Altın Kelebek’te 5 isme ödül veren İrem Derici törenin ardından soluğu Fine Bomonti adlı mekanda aldı.

İrem Derici'nin 'yüzüne tüküreyim' dediği Enis Arıkan'dan yanıt gecikmedi

Şarkıcı burada derin dekolteli mavi bir elbiseyle sahneye çıktı. Eski sevgilisi Genco Ecer, Derici’yi en önden izledi. Bir ara birlikte şarkı da söylediler. İrem Derici daha önce “Manita olamıyoruz, bari iş yapalım” dediği Genco Ecer ile her yere birlikte gidiyor.
 
 
Altın Kelebek Ödülleri töreninde beş isme ödül vermek için dekolteli şık elbisesiyle sahneye çıkan ve ardından İstanbul’da bir mekanda konser veren İrem Derici’ye nazar değdi. Yoğun bir gecenin ardından rahatsızlandığını duyuran 34 yaşındaki ünlü popçu ‘Sabahtan beri ölü gibi yatıyorum’ dedi.
 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.