İZZET YILDIZHAN ÜNLÜ 3’LÜYE ‘’ AŞK İFŞASI ‘’ DAVASI

İZZET YILDIZHAN ÜNLÜ 3’LÜYE ‘’ AŞK İFŞASI ‘’ DAVASI

ABONE OL
Mart 26, 2022 16:38
İZZET YILDIZHAN ÜNLÜ 3’LÜYE ‘’ AŞK İFŞASI ‘’ DAVASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin en sansasyonel programı ‘’ AL SANA HABER ‘’ moderatörü Seyhan Soylu ve yorumcuları Nihat Doğan ve Bahar Candan ‘a türkücü İzzet Yıldızhan tarafımdan hakaret davası açıldı.

Program Flash TV’ye kayyum atanmadan önce yaptıkları canlı yayında yorumcu Bahar Candan ‘ın Seyhan Soylu’ya hitaben sorduğu ; ‘’ Anneciğim bir şey duydum. İzzet Yıldızhan benim babam mı? ‘’ diyerek geçmişte yaşanan ilişkinin fitili ateşledi.

Programın moderatörü dobra ve sıra dışı kişiliği ile dikkat çeken Seyhan Soylu Candan’ın canlı yayında sorduğu soruya inkar edeceğini beklerken öyle bir cevap verdi ki günlerdir magazin dünyası bu ilişkiyi konuşuyor.

SEYHAN SOYLU” AŞKIMIZI İNKAR ETMEM”

Seyhan Soylu; ‘’ Sevgili kızım ben ve tüm ekip arkadaşlarımız program başlamadan izleyicimize verdiğimiz sözde kurana el bastık. Geçmiş veya yeni masadaki tüm yorumcular ve şahsımla da ilgili herşeyi riyasız olarak ne sorulursa söyleyeceğimize hep birlikte and içtik. Şimdi sorduğun soruyu inkar edersem ne izleyicinin bana güveni, nede benim şahsıma olan saygım kalır. Evet İzzet abinle bir ilişkimiz oldu. Onu çokta sevdim. Yaşandı ve bitti. İzzet abin modern bir yiğit adamdır. Şarkıcı Gülşen’in kıyafeti onu neden alakadar etmiş anlayamadım. ‘’ dedi.

AHU TUĞBA “SEYHAN SOYLU’YU İZZET YILDIZHAN’DAN ANNESİ AYIRDI”.

O sırada canlı yayına Türk sinemasının ünlü starı Ahu Tuğba telefon ile canlı yayına bağlandı ‘’ Helal olsun Seyhan Soylu ben inkar edeceksin diye beklerken, sen seyirciye sözünü tuttun ve itiraf ettin. Evet bu aşka bende şahidim. Seyhan İzzet Yıldızhan daha şöhretli değilken ve Seyhan o yıllarda çok çok ünlüyken İzzet ile beraberdi ve İzzet için intihar etti ben onu hastaneye götürdüm.. Seyhan ‘ın rahmetli Annesi bu durumu öğrenince İzzet hakkında bir tahkikat yapmış ve İzzet’in Seyhan’a uygun olmadığını söyleyerek Seyhan’ı zorla İzzet’ten ayırdı.’’ deyince izleyici birkez daha şok oldu. Ve stüdyoda ünlü magazinci Nurcan Sabur söze girerek, ‘’ Seyhan o yıllarda Sisi olarak fırtına gibi esiyor ve çok gündemde olduğu yıllardı. İzzet Yıldızhan yeni albüm yapmıştı ve Seyhan o yıllarda İzzet için basın mensuplarından eniştenize haber desteği yapın derdi. Hatta bir yere hep birlikte gitmiştik orada birçok ünlü ve gazeteciler vardı herkesin içinde İzzet için ricalarda bulundu ‘’ diye teyit edince Nihat Doğan ‘da bu konuda benimde bildiklerim var her ikisi de eski dosttum ben yaşandı bitti. Bence konuyu kapayın. Kadın daha çok acı çekmesin ‘’ deyince stüdyodaki herkesi sessizlik alıp Seyhan Soylu’nun gözleri dolarak ağlamıştı.

AŞKI ORTAYA ÇIKINCA ŞİKAYET ETTİ

 

Aradan 1 ay geçti. İzzet Yıldızhan, Seyhan Soylu ile aşkı ortaya çıkmasıyla ilgili basın mensuplarının sorularını geçiştirirken medyanın bu konuda daha fazla gündeme gelmemesi için Bahar Candan, Nihat Doğan ve Seyhan Soylu hakkında ‘’ AŞK İFŞAASI ‘’ yapmaktan savcılığa şikâyette bulundu. Bunun üzerine Seyhan Soylu ‘dan cevap gecikmedi ve ünlü moderatör sosyal medyasından yayınladığı video da İzzet Yıldızhan ile resmen dalga geçti. . ‘’ Bu ilişkiden Utanacak biri varsa oda benim. Ayrıca İzzet Yıldızhan açmış bana dava, Onun soyadı yıldız benim kalbimde vardır Hırsız. Biz çalıştık Sirkeci’de 5 katlı Apartman sen beleşten aldın Karaköy’de Han. Millet derki İman İzzet derki getirin bize İmam. Rakının yanında gider fava İzzet Balığı sever tavada. ister sebze yesin, ister et eski kocamdır benim İzzet.’’ .

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.