Kaan Ayhan: ‘Mutsuzum, hocam da kulüp de bunu biliyor’

Kaan Ayhan: ‘Mutsuzum, hocam da kulüp de bunu biliyor’

ABONE OL
Kasım 17, 2021 04:00
Kaan Ayhan: ‘Mutsuzum, hocam da kulüp de bunu biliyor’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’nda Cebelitarık ile 13 Kasım Cumartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Milli Takım’da Kaan Ayhan ve Taylan Antalyalı açıklamalarda bulundu.

“Dünya Kupası’na katılmak istiyoruz, bu yolda önemli bir adım atmak istiyoruz. Bunun için de 6 puanın şart olduğunu biliyoruz. İnşallah bunu başarırız.”

“Hocayla toplamda 2 hafta beraber çalışıyoruz. Daha derinlere, detaylara pek giremedik. Avrupa Şampiyonası’ndan sonra bir özgüven kaybı oldu. Ancak bu bizi etkilememeli. Maçlarda aldığımız skorlar bu yönde çok önemli.”

“Cebelitarık ile oynanan ilk maçı biz biraz zorlaştırmıştık. Kaçan gollerle, penaltılarla biz zorlaştırdık. Hoca bizi iyi hazırlıyor o maça. Arka planda Karadağ maçı da var, onu da düşünüyoruz. Bu hafta sonu 3 puanla ayrılıp, o özgüvenle Karadağ’a gitmek istiyoruz.”

“Ben her maçta yüzde 100’ünü veren bir oyuncuyum. Rakibin ismi ya da ülkenin büyüklüğü önemli değil. Norveç ile Hollanda karşılaşacak. Onların üstündeki baskıyı arttırmak için üç puan şart.”

“Ben de evde oturduğumda oynayıp, oynamadığımı düşünüyorum. Sassuolo’da oynamayı hak ettiğimi düşünüyorum. Bu konuda mutsuzum. Bunu hocam da biliyor, kulüp de biliyor.”

Taylan Antalyalı ise; “Cebelitarık maçını ciddiye almamız gerekiyor. Bol gollü bir galibiyete ihtiyacımız var. Son dakikaya kadar mücadelemiz devam edecek.” açıklamasında bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.