KOCANIN KATİLLERİYLE TATİL YAPMADIN MI ECE ERKEN?

KOCANIN KATİLLERİYLE TATİL YAPMADIN MI ECE ERKEN?

ABONE OL
Şubat 4, 2022 20:59
KOCANIN KATİLLERİYLE TATİL YAPMADIN MI ECE ERKEN?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Flash TV’nin sansasyonlara imza atan programı  AL SANA HABER in moderatörü Seyhan Soylu, her gün programında değişen ünlü yorumcuları seyirciyle buluşturuyor.  Bugün AL SANA HABER masasında Yeliz Yeşilmen, Özlem Uçar, Bahar Candan, Adrian Öztürk ve stüdyo konuğu Türkücü Ekin vardı.

Beşiktaş Spor Kulübü eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken in eşiavukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu geçtiğimiz hafta İstanbul’ da bir restoranda silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmiş, olayın ardından Seyhan Soylu ve Nihat Doğan bazı açıklamalarda bulunmuştu.

Seyhan Soylu programında, Şafak daha Ece ile evlenmemişti. Benan hanımla da boşanmamışlardı henüz. Şafak’ın sahte bir evrak göstererek Ece’yi kandırma süreci vardı boşanma davası ile ilgili. Bana dedi ki Şafak; ‘İçimde bir his var, kara bulutlar var. Hiç içimden gelmiyor. Eşimden de boşanmak istemiyorum. Ece’nin ısrarı olmamış olsa boşanmam. Çocuklarımdan ayrılmak istemiyorum‘ dedi. Kara bulutların dolaşacağını ve iki yakasının bir araya gelmeyeceğini de söylemişti. Kanıtlarıyla ses kayıtlarıyla bunu dinleteceğim size.  şeklinde konuşmuştu.

 

NİHAT DOĞAN “ECE ERKEN EŞİNE UĞURSUZ GELDİ”

Nihat Doğan ise “Ece soru işaretleri oluşturup net açıklama yapmıyor. Sevgili Ece bırak top çevirmeyi açık açık söyle. Bu işin içinde kim var? Kocam şu yüzden öldürüldü de… Kaç para için kocan öldürüldü Ece? Bazı kadınlar bazı erkeklere uğursuz gelebilir. Adaletli olun” demişti.

Ece Erken, olayla ilgili yorum yapan Seyhan Soylu ve Nihat Doğan hakkında asılsız iddialarda bulundukları gerekçesiyle suç duyurusunda bulunurken Erken yaptığı açıklamada“Acım büyük. Hakkımda ‘Öldürüleceğini biliyordu, servete konmak için yaptı’ deniliyor. Bana hakaret ediyorlar” demişti.

SEYHAN SOYLU “ ECE İÇİN DUA ETtİM”

 

Bu gelişmenin ardından Seyhan Soylu önce sosyal medya hesabından çektiği videoyla Bu gece Kandil Gecesi. Ece’ ye de dua ettim. Kolay değil insanın sevdiği birini kaybetmesi.  Bu arada hakkımızda suç duyurusunda bulunmuş. Acelen neydi? Bu mübarek günde eline Yasin alıp dua etseydin de o işi yarın yapsaydın. Olmazdı çünkü adamın 7’ si çıktı ya Show lazım. Show’ u tamamlaman için ben sana bol bol argüman vereceğim merak etme. Ortak bir dostumuz aramıştı beni Fevzi Bey bir de Seren Serengil aramıştı. Araya girdiler ‘Yapma n’olur günah acısı var. Uğraşma şu kadınla’ demişlerdi. Tamam demiştim ben de ama ah kafam ne dinlersin başkalarının lafını. Hakaret mi ettik? Küfür mü ettik? Biz habere gerçekçi olarak baktık. Sallamazsam Olmaz zaten yıkayıpyağlıyor seni. Neredeyse zemzem suyuna batıracaklar. Ben de dedim ki Gülben Ergen, Ece Erken’ in yanında zemzem suyuyla yıkanmış gibi kalır” şeklinde cevap verdi.

Hızını alamayan Soylu bugünkü programında yine Ece Erken’ e seslenerek “Şimdi söyleyeceğim birçok şey ibreti âlemiçin olacak. Ece Erken susmam için eski İçişleri Bakanı’na kadar uzanan ilişkiler silsilesiyle oralardan, gayrimeşru âleminde ne kadar mafya babası varsa bana telefon açtı Ece’ ye çatma diye. Gündemden düşersin diye korkundan koşa koşa gittin adamın 7’sinde suç duyurusunda bulundun. Hep yaparsın ya. Sosyal medyanı bir açar bir kaparsın.

AL SANA ZEMZEM SUYU, TESPİH, YASİN VE NAMAZ FERACESİ”

 

Milletin sofrasında yiyecek ekmek yokken, millete hava atarken, malı parsayı götürmüşken biz yemeyiz bu işleri. Hayatınız boyunca hep böyle olacak sanıyorsunuz. Hep güçlüsünüz diye insanlar yanınızda olacak. Sallamazsam Olmaz’ ı sana bırakan Nihat Doğan’ ı yerden yere vurdun. İftiralar attın. O sana ekmeğini verdi sen adamın tasına tükürdün. Ekranlarda adamı rezil ettin o sana dava açmadı. Bana insanları arattırıyorsun susayım diye. Sonra da bir baktım dava açmışsın. Ben sana hakaret mi ettim? Evli adamlarla ben kırıştırırsam metres olurum. Yalan mı? Nihat Doğan bazen insanlar uğursuz gelir birbirine dedi.

 

KOCANIN KATİLLERİ İLE TATİLE GİTMEDİN Mİ?

Ece Erken sen şu kocanın katillerinden biri olan Serkan Dakman ile tatilde değil miydin? İfadende verdin mi bunu? Fatih Sipahi deklare etti. Yapma bak iman, inanç başka bir şeydir. Ben senin 6 ay sonra ne yapacağını da biliyorum. Şimdi mirası da indireceksiniz. O zaman reddimiras yap kocandan kalan mirası adamın çocuklarına ben de samimi olduğuna inanayım. Ne dedim ben? Gülben Ergen senin yanında zem zem suyuyla yıkanmış gibi kalır dedim. Ben seni mahrum etmem al sana zemzem suyu getirdim. Timsah gözyaşlarına inanmıyorum Ece Erken.diyerek yanında getirdiği zem zem suyunu masaya koydu

Videoyu izlemek için Tıklayınız

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.