Lady Gaga kıyafetiyle galaya damga vurdu!

Lady Gaga kıyafetiyle galaya damga vurdu!

ABONE OL
Kasım 16, 2021 15:12
Lady Gaga kıyafetiyle galaya damga vurdu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yönetmenliğini Ridley Scott’ın üstlendiği House of Gucci’nin (Gucci’nin Evi) galasına damga vuran kişi ise ana karaktere hayat veren Lady Gaga oldu.

Mor ve uzun uçuşan elbisesiyle çok gösterişli bir şekilde kırmızı halıya çıkan Lady Gaga, uzun uzun fotoğrafçılara poz verdi. Filmdeki rol arkadaşı Aman Driver ile poz veren Gaga, yırtmacını yukarı kaldırırak tüm ilgiyi üzerine çekmeyi başardı.

Galaya filmin önemli rollerini paylaşan Adam Driver, Lady Gaga, Jared Leto, Madalina Ghena, Camille Cotlin, Jeremy Irons gibi isimler de katıldı. Filmde kamera karşısına geçen Al Pacino ise galaya katılmadı.

Lady Gaga, gençlik yıllarında yaşadığı en büyük travmayı anlattı. Henüz 19 yaşındayken bir yapımcı tarafından defalarca tecavüze uğradığını söyleyen şarkıcıdan konuyla ilgili yeni açıklamalar geldi.

“AİLEMİN EVİNİN YOLUNDA BIRAKTI”

Prens Harry ve Oprah Winfrey’in hazırladığı ‘The Me You Can’t See’ (Göremediğin Ben) isimli programın ilk konuğu olan Lady Gaga, yaşadığı istismar sonrası kötü günlerini anlattı.

Aylarca aynı kişi tarafından istismar edildiğini söyleyen 35 yaşındaki şarkıcı, “Sürekli kustuğum ve rahatsız olduğum için hamile halimle beni ailemin evinin yolunda bıraktı” ifadelerini kullandı.

“DONDUM KALDIM”

Lady Gaga, sözlerini şöyle sürdürdü:”19 yaşındaydım ve sektörün içindeydim. Bir yapımcı ‘kıyafetlerini çıkar’ dedi. ‘Hayır’ dedim ve gittim. Tüm müzik kayıtlarımı yakacaklarını söylediler ve durmadılar. Bana sormayı bırakmadı ve ben dondum kaldım. Hatırlayamıyorum.”

FOTOĞRAFLAR: BACKGRID UK

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.