KIRMIZIGÜL AİLESİNDE NELER OLUYOR?

KIRMIZIGÜL AİLESİNDE NELER OLUYOR?

ABONE OL
Mart 17, 2022 20:49
KIRMIZIGÜL AİLESİNDE NELER OLUYOR?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün Mahsun Kırmızıgül cephesinde gelişen iki olay magazin gündemine oturdu. Birincisi Mahsun Kırmızıgül’ün kardeşi Yusuf Bazencir’ in, eşi Seval Bazencir’e şiddet uygulayarak baltayla kovalaması ve Seval Bazencir’ in KADEM sayesinde dehşet dolu anlardan kurtulması.

Bir diğer olay ise 52 yaşındaki Mahsun Kırmızıgül’ün bir kadınla evde sarmaş dolaş çekildiği fotoğrafı ve genç kadının Kırmızıgül’ü dizine yatırıp saçlarını okşadığı video da yasak aşkın ispatı olarak gündemi meşgul edince “AL SANA HABER” de bu konu masada konuşuldu. Ortaya bilinmeyen başka gerçekler çıktı. Nihat Doğan ve Seyhan Soylu’ dan bomba iddialar…

 

AL SANA HABER masası yorumcularından Nurcan Sabur “2016 yılında Av. Ece Binay ile evlenen Mahsun’ un başka bir kızın kucağına yatmış saçını okşattığı video ve fotoğraflar medyaya düştü” deyince Nihat Doğan “İnanamıyorum” diyerek şaşırdı.

SEYHAN SOYLU “KIRMIZIGÜLLER SOLUYOR MU?”

Daha sonra Babakuş internet sitesinin Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Yıldırım’ ı arayan Seyhan Soylu “Yavuz Mahsun Kırmızıgül’ ün eşini aldattığı haberini Magazinkolik’ te okuduk. Başka bir skandalı da senin sitende okuduk. Kırmızıgüller de ne var? Kırmızıgüller solmaya mı başladı? Bir adam hanımını neden baltayla kovalar?” diye sordu.

 

Yavuz Yıldırım “Son zamanlarda sıkça rastladığımız haberler ünlüler dünyasına da sirayet etti. Ama burada Mahsun’ un yapabileceği bir şey yok. Mahsun’ un kardeşi olduğu için haber değeri yüksek” dedi.

Nihat Doğan “Niçin saldırmış eşine peki? Haberi sende okuduk ama detaylara ulaşamadık.” deyince Yavuz Yıldırım “Onu bizde bilmiyoruz. Ama Mahsun’ un sayfasına baktığımızda herhangi bir açıklama yapılmamış. Eşler arasında tartışmalar olur ama bu olayda acayip bir şey var. Kapı parçalanmış. Resmen zorla içeri girilmeye çalışılmış. Uygulama sayesinde polis müdahale etmiş” derken

Ünlülerin kara kutusu Seyhan Soylu yaptığı bomba iddialarla olaya netlik kazandırdı. Soylu ; “Yusuf mülayim bir çocuktur. Aileyi de tanıdığım için Yusuf ile eşinin ilişkilerinin bundan 3-4 ay önce bittiği konusunda duyum almıştım”

Yavuz Yıldırım; “Senin aldığın haber varsa biz altına imza atarız. Senin kaynak hep sağlam ve doğru oluyor” dedi. Soylu devam ederek “Mahsun’ un albüm çıkışlarını etkiler diye haber yapmak istemedim. Ama şöyle bir olay biliyorum. Karısının ayrılmak istediğini ama Yusuf’ un bırakmak istemediğini duydum. Elimde somut bir delil yok ama Yusuf’ un eşiyle ilgili başka bir iddia daha var. Bir erkeğin tahrik olabileceği şekilde bir olay yaşanmış. Yusuf da bunu duyunca fevri davranarak eve giriyor” diyerek bomba bir iddia da bulundu.

Nihat Doğan ise Mahsun Kırmızıgül’ ün eşini aldattığı iddia edilen fotoğraf ile ilgili “Nurcan Abi bu haberi sen girmişsen Magazinkolik’ e kesinlikle doğrudur. İnanırım. Ama bizim de kulağımız delik. Duyuyoruz. Bunu ilk defa buradan söylüyorum. Mahsun’ un eşiyle arasında son 1 senedir çok büyük bir kriz yaşadığını, bu albümü de eşinden biraz uzaklaşsın kafasını dinlesin diye yaptığını duymuştum. Eşinin çok kıskanç olduğu yönünde de duyumlar aldım” dedi.

HAKAN SOLAKER “KOCAN POPÜLER İSE KISKANÇLIK NORMAL”

Masada konuk olan Gazeteci Hakan Solaker ise “Kadınlar kıskançtır. Hele de kocan popülerse kıskançlık normal. Mahsun’ un bu yaptığı da çapkınlıktan başka bir şey değil” dedi.

Mahsun Kırmızıgül’ ün yüzünün görünmediği ve kızın Mahsun’ un başını okşadığı video ekrana gelince Nihat Doğan “Burada Mahsun’ a büyük bir sabotaj var. Bu tür ifşaları kınıyorum” derken Seyhan Soylu; “Bu kadının yaptığı ahlaklı bir davranış değil. Mahsun’ un karısı avukat. Bu görüntülerden sonra boşanma olursa kadın büyük bir tazminat davası açabilir.” derken Nurcan Sabur “Ben biraz şeytanın avukatlığını yapayım. Bence PR alışması olabilir. Yeni çıkaracağı albüm veya film için. TRT konserinde 5 Milyon TL aldı ama ilk 20’ ye giremedi.” dedi

SEYHAN SOYLU” MAHSUN KIRMIZIGÜL’ÜN EŞİDE ÖĞRENMİŞ İLİŞKİYİ”

Seyhan Soylu ise “PR falan değil. Mahsun 3- 4 ay önce eşiyle tartışıyor. Menajeri Murat’ın evinde kalıyor 5- 6 gün. Bu görüntüdeki kadın Mahsun’ un karısına da mesajlar atmış. Mahsun’ un eşi de öğrenmiş oluyor bu ilişkiyi” diyerek bir bomba iddiada daha bulundu.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.