MAHSUN KIRMIZIGÜL’E ŞOK TEHDİT

MAHSUN KIRMIZIGÜL’E ŞOK TEHDİT

ABONE OL
Mart 16, 2022 21:41
MAHSUN KIRMIZIGÜL’E ŞOK TEHDİT
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkücü Mahsun Kırmızıgül’ün eşini aldattığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.Genç bir kadının dizine yatan Mahsun Kırmızıgül’ün saçlarını oynattığı video sosyal medyada hızla yayıldı.Bu olayın hemen ardından sanatçının yasak aşkını duyan eşi Ece Binay’ın Kırmızıgül’ü evden kovduğu iddia edildi.
Tüm medya bu haberlerle sarsılırken AL SANA HABER’in bugünkü canlı yayınında Nihat Doğan şok açıklamalarda bulundu.

Nihat Doğan “ İlk önce şunu söylemek istiyorum.Fotoğraf montaj.O saçını okşadığı kişi Mahsun değil.Mahsun olsaydı o kişi yüzünü de çekerdi. İran’da Mahsun Kırmızıgül Persian diye bir sayfa var.Mahsun’un Kırmızıgül’ün bir hayranı bu sayfayı açıyor ve bu hayranı Mahsun’a İran’da konser ver ama para alma diyor.Mahsunda para almadan konser veremeyeceğini söylüyor” dedi.

Mahsun ile geçmişte çok kavgaları olmasına rağmen hakkı konuşmak zorunda olduğunu söyleyen Nihat Doğan sözlerine şöyle devam etti: ”Ortada büyük bir komplo ve şantaj var. Fotoğrafta ayakta duran kişinin suratının yerine Mahsun’un suratını koymuşlar. Hiç bir sanatçı arkadaşıma şantaj yaptırmam. Sen kimsin ki Mahsun Kırmızıgül oraya gelip parasız konser verecek? Adamın 40 yıllık emeği var. Bu ahlaksızlık. Eşinin evden kovduğu haberi de yalan. Mahsun’un eşi şu an Amerika’da.”

Diğer magazin programlarının da bu yalan haberi doğruymuş gibi yaptığını söyleyen Nihat Doğan onları da uyarmış olalım dedi ve sözlerine şöyle devam etti :” Bu fan sayfası İbrahim Tatlıses’in vurulduğu fotoğrafı Mahsun’un yardımcısına atıyor ve eğer Mahsun İran’a konser vermeye gelmezse sonunun İbrahim Tatlıses gibi olacağı şeklinde tehditler savuruyor.Ayrıca bu sayfa Mahsun Kırmızıgül’ün kendisiymiş gibi genç kızlarla konuşup , onları taciz ediyormuş.Mahsun’da bu fan sayfasını İran Konsolosluğuna şikayet etmiş.Bunu da ilk defa AL SANA HABER’DE söylüyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.