MARDİN’ DE TATİL YAPAN HANDE ERÇEL ABLASINI DUYGULANDIRDI

MARDİN’ DE TATİL YAPAN HANDE ERÇEL ABLASINI DUYGULANDIRDI

ABONE OL
Aralık 28, 2021 11:03
MARDİN’ DE TATİL YAPAN HANDE ERÇEL ABLASINI DUYGULANDIRDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Geçtiğimiz hafta sevgilisi Kerem Bürsin ile yollarını ayırdığı yönündeki dedikoduları, “Ayrılık kesinlikle yok!” diyerek yalanlayan Hande Erçel, soluğu Mardin’de aldı. Şehri gezen 28 yaşındaki ünlü oyuncu, tatilden fotoğrafları da sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
Son dakika: Hande Erçel'in fotoğrafında duygulandıran detay! Aylin Erçel...

 

AYLİN ERÇELİ DUYGULANDIRAN DETAY

Önceki gün ayna karşısında poz veren Erçel’in gönderisindeki detay ise takipçilerini duygulandırdı. Aylin Erçel’i 2019’da kanser sebebiyle kaybeden Hande Erçel, annesinin kazağı ile objektif karşısına geçti.

Son dakika: Hande Erçel'in fotoğrafında duygulandıran detay! Aylin Erçel...

“ANNEMİN KAZAĞI…”

Fotoğrafa kayıtsız kalmayan Gamze Erçel de kardeşinin paylaşımına, “Annemin kazağı…” şeklinde yorumda bulundu.

Son dakika: Hande Erçel'in fotoğrafında duygulandıran detay! Aylin Erçel...
 

“DİK DURMAYI ANNEMDEN ÖĞRENDİM”

Hande Erçel, daha önce hayattaki ilham kaynağının kanserle mücadele eden ve 2019’da vefat eden annesi Aylin Erçel’in olduğunu söylemişti.

Ünlü isim, annesi için, “Olmak istediğim kişi olmam için bana cesaret veren her zaman o. En büyük ilham kaynağım aynı zamanda. Dik durmayı, mücadele etmeyi, çok sevmeyi, karşılıksız vermeyi, çok çalışmayı ve çalıştıkça parlamayı ondan öğrendim. Her zaman onu gururlandırmak için çabalıyor, bütün başarılarımı ve mutlu anlarımı hep ona ithaf ederek yaşıyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

Son dakika: Hande Erçel'in fotoğrafında duygulandıran detay! Aylin Erçel...
 

“HER GÜN DAHA DA ÖZLÜYORUM SENİ”

Erçel, annesinin ölüm yıl dönümünde de sosyal medya hesabından şu satırları yayınlamıştı:

Biz büyürken evde 3 kızdık böyle, 3 deli kız… Sen aramızdan ayrılalı 1 sene oldu. Biz yine 3 kızız… Senin öğretilerinle büyüyoruz, büyütüyoruz… Her gün daha da özlüyorum seni pudram…

Her adımım sana biraz daha gurur vermek için, biraz daha yüzünü güldürmek için… ‘Yapamam’ dediğim o zamanlara bakıyorum omzumda hiç düşünemediğim kadar büyük yükleri taşıma kuvvetim varmış. Annem olduğun için çok şanslıyım.

Son dakika: Hande Erçel'in fotoğrafında duygulandıran detay! Aylin Erçel...
 

“EDEP EN GÜZEL CEVAPMIŞ”

Senden öğrendiklerimle gurur duyuyorum. Beni daha da insan kılan bu acıyla öğrendiklerimle de… Sevginin enerjisi her şeyi sarıp sarmalarmış…

Edep en güzel cevapmış. Yaşarken tek kendi başına geldiğini düşünenlere ‘Yalnız değilsiniz’ demek istediğim için yazıyorum bunları. Kıymet bilmek çok kıymetli…

 

HANDE ERÇEL KİMDİR?

Hande Erçel 24 Kasım 1993, Bandırma,Türk oyuncu ve model.

Hande Erçel, 1993 yılında Balıkesir, Bandırma‘da doğmuştur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi               Türk Sanatları Bölümü’nde okumaya devam etmektedir.

2014 yılında Show Tv‘de yayına başlayan ve beş bölümde sonlanan “Çılgın Dershane Üniversitede”            adlı dizide oyunculuğa başladı. Paşhan Yılmazel, Duygu Çetinkaya, Berrin Keklikler, Okan Karacan gibi        oyuncularla birlikte rol aldı.

2014 yılında “Hayat Ağacı” adlı dizide (Selin Karahanlı) karakterini canlandırırken İdil Fırat, Fikret                 Kuşkan, Onur Saylak, Özge Özberk, Kenan Bal ile beraber oynadı.

 

 

 


Hande Erçel, 2015 yılında düzenlenen Miss Cilivaliton of the World yarışmasına katılıp Azerbaycan‘da          düzenlenen bu yarışmada ikinci oldu.

Hande Erçel, Kanal D ekranlarında 18 Haziran 2015 tarihinde Sadullah Çelen yönetmenliğinde başlayan     “Güneşin Kızları” adlı dizide “Selin Yılmaz” karakterini oynamaktadır. Dizinin oyuncu kadrosunda Emre          Kınay, Evrim Alasya, Kanat Heparı, Tolga Sarıtaş, Berk Atan, Miray Akay, Sarpcan Köroğlu, Burcu Özberk,      Sarper Arda, Meltem Gülenç, Teoman Kumbaracıbaşı, Funda İlhan gibi isimler yer almaktadır.

Filmografisi
2013 Dizi “Tatar Ramazan (dizi,2013)” Kendisi Yardimci oyuncu
2013 Dizi Çalıkuşu Zahide Yardımcı oyuncu
2014 Dizi Çılgın Dersane Üniversitede Meryem Yardımcı oyuncu
Dizi Hayat Ağacı Selen Karahanlı Yardımcı oyuncu
2015-2016 Dizi Güneşin Kızları Selin Yılmaz/Mertoğlu Başrol oyuncusu
2016-2017 Dizi Aşk Laftan Anlamaz Hayat Uzun/Sarsılmaz Başrol oyuncusu
2017 Dizi Siyah Inci Hazal Başrol oyuncusu

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.