MASUMLAR APARTMANI’NDA BEKLENMEDİK OLAY!

MASUMLAR APARTMANI’NDA BEKLENMEDİK OLAY!

ABONE OL
Aralık 15, 2021 11:38
MASUMLAR APARTMANI’NDA BEKLENMEDİK OLAY!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Masumlar Apartmanı’nda beklenmedik olay! Gülben, düğünden sonra gözyaşları içinde evden kaçtı

 

Dün akşam yeni bölümüyle ekrana gelen Masumlar Apartmanı’nda Gülben ve Esat, muhteşem bir düğünle evlenerek kendi evlerine taşındı. Ancak düğünden sonra kendisini kötü hisseden Gülben, gözyaşları içinde evden kaçarak kardeşi Han’a “Yapamadım, duramadım o evde” dedi.

Başrollerini Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Aslıhan Gürgüz, Tansel Öngel, Esra Coşkun ve Uğur Uzenel gibi isimlerin paylaştığı Masumlar Apartmanı, dün akşam 51. bölümüyle ekrana geldi. Son bölüme ise Esat ve Gülben’in düğünü damga vurdu.

DÜĞÜNDE SELAMİ ŞAHİN SÜRPRİZİ

Yıllardır Esat’la evlenmeyi hayal eden Gülben, sonunda muradına kavuştu. Görkemli düğünde ünlü sanatçı Selami Şahin de sahne aldı. Herkes Gülben’in sonunda mutluluğu yakaladığını düşünürken, final sahnesi ise şaşırttı.

GÜLBEN DÜĞÜNDEN SONRA PİŞMAN OLDU

Düğünden sonra Esat‘la yaşayacakları eve giden Gülben, gelinliğini çıkarmak için yardım etmek isteyen Esat’ı odadan gönderdi. Gülben daha sonra ise gelinliğini çıkartarak evden çıktı. Kardeşleri Han ve Safiye ile yaşadıkları eve gelen Gülben, gözyaşları içinde Han’a sarılarak “Yapamadım, duramadım o evde. Ne olur gönderme beni geri, yapamıyorum” dedi. Han ise Gülben’i teselli etmeye çalıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.