MAURİELLE LUE “ÇORBA İÇERKEN DEHŞETE DÜŞTÜM”

ABONE OL
Aralık 20, 2021 16:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü sunucu çorba içtiği sırada yaşadığı feci olayı anlattı! Koronadan sonra hayatı değişmiş

 
Televizyon sunucusu Maurielle Lue'ya 'kedi idrarı' şoku! Koronavirüs  hayatını kabusa çevirdi... - Dünyadan Haberler

ABD’de geniş bir çevre tarafından tanınan ünlü sunucu Maurielle Lue, koronavirüsü atlattıktan sonra başına gelen korkunç olayları anlattı. Lue, çorba içtiği sırada idrar tadı aldığını belirterek, koronadan sonra tat duyusunun yerine gelmediğini belirtti.

20 Questions with Fox2 Detroit's own Maurielle Lue

Koronavirüs salgını tüm dünyada etkisini sürdürürken, ünlü isimlerin salgınla ilgili anlattıkları da gündem oluyor. Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan ünlü televizyon sunucusu Maurielle Lue‘nin korona ile ilgili sözleri ise çok konuşuldu.

ABD'de koronavirüs atlatan ünlü sunucuya 'kedi idrarı' şoku! Çorba içerken  anladı

Virüs testinin pozitif çıkmasının ardından tedavisine başlanan ünlü sunucu, durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırıldı. Doktorlar, Lue’yi hızlı şekilde müşahede altına aldı. Uzun süre hastanede kalan genç kadın, iyileşti ancak hayatı kökten değişti. Koronadan sonra iş yerinin adresini bile unutan Maurielle Lue, asıl değişimi çorba içerken fark ettiğini belirtti.

Smelling cat urine, chronic pain, and extreme fatigue: my experience with  long-haul Covid

Koronaya yakalanmasının ardından tat ve koku duyusunu kaybeden ünlü sunucu, iyileşmesinin ardından bu duyularını yeniden kazanacağını düşünüyordu fakat işler istediği gibi gitmedi.

Koronavirüsü atlattı! Hayatının en büyük şokunu çorba içerken fark etti -  Mynet trend

Lue, bir gün çorba içerken hayatındaki değişiklikleri fark etti. Çorbanın sıcak muz ve kedi idrarı gibi koktuğunu dile getiren Lue, bu durumu günlük hayatının her alanında yaşamaya başladı. Evinde bir kedi beslediği için kedi idrarı kokusuna aşina olduğunu belirten Lue, bu güçlü kokuyu alışverişe gittiği mağazada, yolda yürürken hatta hayatının her alanında hissetti. Aldığı tüm kokuları kedi idrarı gibi algılayan Lue büyük zorluk yaşadığını belirtti.

B. Smiths Husband is Slammed for dating another woman - YouTube

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.