Melisa Döngel’den Jose Sosa açıklaması!

Melisa Döngel’den Jose Sosa açıklaması!

ABONE OL
Kasım 18, 2021 15:24
Melisa Döngel’den Jose Sosa açıklaması!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özge Ulusoy’un reklam yüzü olduğu markanın yeni çıkardığı kremin lansmanı önceki gün Kuruçeşme’deki bir mekanda gerçekleşti. Geceye Berkay-Özlem Ada Şahin çifti katılırken, Melisa Döngel de Ulusoy’u yalnız bırakmadı.

“KALBİM BOŞ”

Melisa Döngel, “Bu akşam Özge Ulusoy ve arkadaşlarımızla eğleniyoruz. Yoğun tempoda çalışıyorum. Kalbim boş, aşk yok. İşime odaklanmış bir şekilde devam ediyorum” dedi.

Yaz aylarında kolu sargılı gezen oyuncuya, sağlık durumu sorulunca, “Daha öncesinde kırılan kolumdu, dikkat etmeyip ayağım takılıp düştüğü için bir rahatsızlık geçirdim. Kırık, çatlak veya herhangi bir problem değildi, sadece temkinli olmam gerekiyordu. Tatil dönemindeydim, o yüzden sardım” şeklinde konuştu.

“ARKADAŞIM”

Gece gezmesinde Fenerbahçe forması giyen Jose Sosa ile aynı mekanda eğlenen güzel oyuncu, “Arkadaşım” diyerek, haklarında çıkan dedikoduların önüne geçti.

“İLİŞKİ TOKSİK HALE GELDİ”

Melisa Döngel, Nisan 2021’de “Sevgili olarak benim vaktim var ama bana vakit ayıran yok. Herkesin sevgilisi var, benim yok. Boşum. Flörtüm de yok şaşırıyorum” açıklamasını yapmıştı.

22 yaşındaki güzel, bu sözlerden bir hafta sonra ise Antalyalı turizmci Deniz Şahin ile aşk yaşamaya başlamıştı. Yazı beraber geçiren sevgililerin ayrıldığı iddia edilmişti.

Geçtiğimiz haftalarda Bebek’te arkadaşlarıyla kahvaltı yapan ve mekan çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, hakkında çıkan ‘ayrılık’ dedikodularını doğruladı.

Döngel, “Her ilişki gibi toksik bir hale geldi. Ayrılmamız gerekti. Ama arkadaşlığımız baki” ifadelerini kullandı.
Toksin: Canlı organizmalarda görülen zehir. Dilimize İngilizce’den geçen toksik: Zehirli, zararlı madde.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.